Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, melk, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rozemarijn, tomaat, tomatenpuree, tuinkruiden, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Baru Belanda:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Lunch uit Kookboek de kleine smaakmaker:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Sergio's smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: