Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Gember-sojasaus
- Ingrediënten:
- boter, gember, gember-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, peper, bladpeterselie, sojasaus, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bouillon, ei, gember, honing, ketjap, ketjap manis, kipfilet, knoflook, koriander, laurier, lichte sojasaus, maïzena, margarine, melk, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, sambal oelek, suiker, ui, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Basisrecept uit Down to earth:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan: