Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Gratin Dauphinois - Gegratineerde plakjes aardappel met melk, kaas en een vleugje knoflook
- Ingrediënten:
- aardappelen, boter, gruyère, knoflook, melk en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- aardappelgerecht / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, ei, gehakt, kaas, kruimige aardappel, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, volle melk, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Noma:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Crumbles en gratins:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Bijgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Eten in Italie:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Bijgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie: