Recept uit Margriet kookboek:
Runderlappen met pruimen
- Ingrediënten:
- armagnac, boter, cognac, gedroogde pruimen, knoflook, kruidnagel, margarine, olie, rode wijn, runderlappen, ui, wijnazijn en wortel
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, runderstoofvlees, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Indorock:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Basisrecept uit Bouillon:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek: