Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:
Filetto al negroamaro - Runderfilet in rodewijnsaus
- Ingrediënten:
- bloem, entrecote, negroamaro, ossenhaas, ribeye en runderbouillon
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, fond, gehakt, kalfsbotten, kaneel, knoflook, lardons, laurier, laurierblad, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkenszwoerd, vlees, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept van Okoko recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Patesserie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Patesserie:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Bartje Boemboe: