Recept uit De Dikke van Dam:
U'strattu (geconcentreerde tomatenpuree)
- Ingrediënten:
- basilicum, olijfolie, tomaat en zout
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, knoflook, kruiden, mozzarella, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Dikke van Dam:
Lichte maaltijd uit Het grote vegetarische kookboek:
Recept uit Eten in Italie:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Green salads:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken: