Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Brandade de morue
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, klipvis, knoflook, melk, olijfolie, rucola en slagroom
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovisfilet, azijn, basilicum, bieslook, bloem, boter, cayennepeper, ei, kabeljauw, kabeljauwfilet, kerriepoeder, knoflook, kruiden, olie, peper, peterselie, room, sjalot, stokvis, tijm, ui, visbouillon, volle melk, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Spaans kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft: