557 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroensapdroge witte wijneidooierkippenbouillonknoflooklauriermelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreiroomspinazietijmuiwaterwitte wijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Bill Granger - Man in de keuken

Ontbijt / lunch uit Man in de keuken:

Ei met bacon en pittige tomatensaus

Ingrediënten:
bacon, boter, cayennepeper, ei, tomaat, knoflook, laurier, laurierblad, olijfolie, paprika, paprikapoeder, rode paprika, rode peper, room, rucola, slagroom, spaanse peper, suiker, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Hopscheuten met gepocheerd ei en carpaccio van portobello's

Ingrediënten:
boter, citroenzest, ei, fleur de sel, hopscheuten, kervel, knoflook, knoflookolie, mosterdblad, mosterdpoeder, mosterdzaad, oude kaas, peper, portobello's, room, sjalot, water, zout en zuurdesembrood

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente / azijn / paddenstoelen
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Wortelflan met amandelsaus

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bospeen, boter, ei, nootmuskaat, sjalot, slagroom en verse bieslook

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:

Bladerdeeg met morieljes

Ingrediënten:
bladerdeeg, chardonnay, eidooier, gevogeltefond, morieljes, olie, sjalot en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Gevulde kool

Ingrediënten:
chorizo, ei, gedroogd eekhoorntjesbrood, groene kool, grof zout, knoflook, saucijzen, sjalot, slagroom en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:

Terrine de campagne

Ingrediënten:
bardeerspek, doorregen rookspek, ei, knoflook, peper, peterselie, quatre épices, rode wijn, rum, sjalot, slagroom, varkenslever, varkensnek en vetspek

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Thousand islands-dressing

Ingrediënten:
augurk, ei, gedroogde abrikozen, mayonaise, paprika, paprikapoeder, peterselie, sjalot, slagroom en tomatenketchup

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Diner / voorgerecht uit De herenkookclub:

Garnalentaart

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, champignons, ei, hollandse garnalen, sjalot, slagroom en visfond

Haal meer recepten op...