Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bieslook, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, ei, knoflook, kristalsuiker, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, poedersuiker, room, sjalot, suiker, tijm, ui, volle melk, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Recept uit United states of cakes:
Recept van What's that smell:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / nagerecht / dessert uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:
Recept van Food & Friends:
Diner / nagerecht uit The big green egg book:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept van Food & Friends:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Gelati d'Italia:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Gelati d'Italia:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / nagerecht uit Nopi:
Recept uit United states of cakes:
Diner / nagerecht uit Nopi:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Recept uit De truffel: