Recept van Okoko recepten:
Gebakken varkensvlees met sojasaus
- Ingrediënten:
- basilicum, chilipepers, lichte sojasaus, plantaardige olie, poedersuiker, rijst, knoflook, ui en varkensfricandeau
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakolie, bruine suiker, donkere sojasaus, droge sherry, fijne kristalsuiker, fijne tafelsuiker, gember, kassie, kippenbouillon, knoflook, komkommer, lente-ui, maïzena, olie, peper, rijst, rijstwijn, sesamolie, sojasaus, varkensbuik, varkensgehakt, water, witte peper, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:
Recept uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china: