Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Japanse Speklapjes met Gember en Sojasaus
- Ingrediënten:
- gember, lente-uitjes, mirin, prei, sake, sojasaus, speklapjes, spitskool, suiker en witte kool
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, groente, knoflook, komkommer, kool, koriander, kruiden, lente-ui, olie, peper, rijst, sesamolie, specerijen, suiker, taugé, tofu, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Creative chef:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger: