Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Champignons farci - Gevulde champignons
- Ingrediënten:
- boter, champignons, gekookte ham, kaas, peper, peterselie, ui, witbrood en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- paddenstoelen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, kastanjechampignons, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit Verrot lekker:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Bijgerecht uit Rijst en risotto:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Lunch / lunchgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Bijgerecht uit Elzas:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koude keuken: