Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Bijgerecht uit Heerlijke gerechten om te delen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Simpel:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:
Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Gemüse! :
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: