Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbleekselderijbloemboterbouilloncitroensapeiknoflookkorianderlauriermelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeterseliepreiroomsjalottijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Onverpakte tamales met peper-kaasvulling

Ingrediënten:
bakpoeder, chihuahua, enchiladasaus, geroosterde paprika uit pot, geroosterde puntpaprika, groentebouillon, jonge goudse kaas, koriander, lente ui, masa harina, monterey jack kaas, peper, peterselie, poblano chilipeper, rode ui, salsa, suiker, tomatensaus en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:

Pompoensoep

Ingrediënten:
groentebouillon, kerriepoeder, komijn, kruidenbouillon, peper, pompoen, gember, wokolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Eenvoudige spliterwtensoep

Ingrediënten:
gedroogde groene spliterwten, groentebouillon, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Avocado-zuringsoep

Ingrediënten:
avocado, bieslook, groentebouillon, slagroom, verse zuring, witte peper en zeezout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:

Voorraadkast-soep met bonen en spelt

Ingrediënten:
boerenkool, cannellinibonen, erwtjes, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, koolbladeren, parelgort, spelt, spinazie, witte bonen, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Pastinaakhummus

Ingrediënten:
fleur de sel, gedroogde kikkererwten, groentebouillon, komijnpoeder, pastinaak, peper, zaatar en zout

Soort:
vegan / groente / condiment
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gierstpuree met miso

Ingrediënten:
bloemkool, gierst, groentebouillon, lente ui, neutrale olie, peper, sake, tarwe, witte miso en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Preirisotto met tamme kastanjes

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, groentebouillon, koolzaadolie, olijfolie, prei, risottorijst, tamme kastanjes, tijm, zeezout en zwarte peper

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De smaak van kokos:

Zoeteaardappel Soep Met Harissa

Ingrediënten:
chilivlokken, groentebouillon, harissa, kokosmelk, kokosolie, komijnpoeder, zeezout, zoete aardappels en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Bijgerecht uit Nopi:

Smeltendzachte koolraapgratin

Ingrediënten:
boter, caerphilly, citroenschil, dragon, groentebouillon, grof zeezout, koolraap, savooiekool, slagroom, tijm, wittebroodkruim en zwarte peper

Soort:
crumble/gratin / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gierstpuree met tahin

Ingrediënten:
bloemkool, citroen, gierst, groentebouillon, neutrale olie, peper, tahin, tarwe en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gierst

Ingrediënten:
bloemkool, gierst, groentebouillon, knoflook, neutrale olie, peper, tarwe en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Groentepuree

Ingrediënten:
groentebouillon, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...