Recept uit De pastabijbel:
Elicoidali met kaas en room
- Ingrediënten:
- boter, eierdooier, elicoidali, nootmuskaat, panna da cucina, parmezaanse kaas, ricotta, room, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bladerdeeg, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, ei, gruyère, kaneel, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, spinazie, suiker, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit Het groot fondue boek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Diner / nagerecht uit Hoe te eten:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit Home Made winter:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / nagerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Margriet kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht uit Hoe te eten: