Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Gepocheerde eieren in roomsaus
- Ingrediënten:
- ei, franse dragonmosterd, melk, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, room, voorgerecht en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / boter en olie / meel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, crème fraîche, eidooier, eiwit, frituurolie, knoflook, melk, mosterd, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, slagroom, ui, water, witte peper, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Brunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:
Brunch / diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Gemüse! :
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Hip Holland:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.: