Recept uit Crumbles en gratins:
Gratin dauphinois met room en melk
- Ingrediënten:
- aardappel, crème fraîche, knoflook, melk en witte peper
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, ei, eidooier, groentebouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, volle melk, water, zout, zuivel, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Crumbles en gratins:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / voorgerecht uit Noma: a work in progress:
Recept uit Sous vide:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Noma:
Recept uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Buffet / bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Home made by Bartholomeus:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: