Recept uit Crumbles en gratins:
Gratin dauphinois met room en melk
- Ingrediënten:
- aardappel, crème fraîche, knoflook, melk en witte peper
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, ei, eidooier, groentebouillon, gruyère, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, volle melk, water, witte peper, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Crumbles en gratins:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Sous vide:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Buffet / bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit L'Art de la table: