Recept uit Karsu's Kitchen:
Oma's oliebollen - Züngül
- Ingrediënten:
- arachideolie, bloem, citroensap, gist, suiker en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- zoet / frituur
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bladpeterselie, boter, cayennepeper, citroen, dragon, ei, knoflook, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, slagroom, sojasaus, suiker, ui, vruchtensap, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Karsu's Kitchen:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:
Recept uit 101 ballen:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Bijgerecht uit Made in Sicily :
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Anatolië:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit Anatolië:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends: