99 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterchampignoncrème fraîcheeieidooierkippenbouillonknoflookkoffieroommelknootmuskaatolijfoliepeperpeterseliesjalotslagroomtijmuiwaterwitte peperwitte wijnwortelzoutzure roomzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:

Kip in room

Ingrediënten:
bieslook, boter, bouquet garni, champignons, citroensap, crème fraîche, kip, knoflook, peper, slagroom, witte ui, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Pilzsauce - Paddenstoelensaus

Ingrediënten:
boschampignons, boter, cantharellen, citroensap, doorregen spek, eekhoorntjesbrood, kastanjeboleten, kastanjechampignons, peper, peterselie, room, sjalot en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Wild zwijn op Lainze wijze

Ingrediënten:
champignon, citroensap, ganzenlever, hertenfilet, laurierblad, meel, peperkorrel, rode aalbessen, rode wijn, soepgroenten, varkensribstuk, verse tijm, vet spek, wildfond, zout, zure room en zwezerik

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Sole superbe

Ingrediënten:
champignons, citroensap, oyster stew uit blik, peper, room en tong

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren / vis
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:

Fijne champignonsoep

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, champignon, citroensap, eidooier, room en witte wijn

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Heek met romige paddestoelensaus uit de oven

Ingrediënten:
boter, broodkruim, champignon, citroensap, heekmoot uit de diepvries, koffieroom, verse peterselie, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Borscht met geroosterde paddestoelen

Ingrediënten:
biet, champignons, citroensap, dille, druivenpitolie, ei, maïsolie, nieuwe aardappel, portobello, shiitake, witte ui, yoghurt, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Russisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Gelei van runderconsommé met voorjaarsgroenten

Ingrediënten:
aspergetips, baby-bospeen, bieslook, champignon, citroensap, crème fraîche, doperwt, droge sherry, eetbare bloemen, gelatine, haricots verts, lente-ui, olijfolie, peultjes, radijs, runderconsommé en tuinboon

Soort:
rundvlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Wildsoep

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, gebraden wild, jeneverbes, koffieroom, margarine, rode port, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui en wildbouillon

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Zeebrasem met champignons - sarago con funghi

Ingrediënten:
champignon, citroensap, maïzena, peper, slagroom, ui, verse basilicum, verse kervel, verse tijm, witte wijn, witte zeebrasem, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Haal meer recepten op...