323 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: citroensapeigemberketjap maniskipfiletkippenbouillonknoflookkomkommerkorianderlente-uilichte sojasausmaïzenaolieplantaardige oliepreirode paprikasambal oeleksesamoliesuikertaugéuiwaterwitte peperwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Tahoe met taugé, ui en sojasaus - toemis tahoe

Ingrediënten:
arachideolie, ketjap benteng asin, knoflook, olie, peper, sambal badjak, sambal trassi, tahoe, taugé, ui, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / soja
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Tonijn met paksoi en kruidenpanade

Ingrediënten:
citroensap, eiermie, knoflook, olijfolie, paksoi, peper, sojasaus, tonijntournedos, verse basilicum, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Krokante vis & maïssalsa

Ingrediënten:
citroen, extra vierge olijfolie, gele paprika, gerookt paprikapoeder, karnemelk, maïskolf, maïsmeel, munt, rode spaanse peper, sojasaus, tomaat, witvis, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Noedelsalade met soja

Ingrediënten:
chinese kool, mie, mierikswortel, peper, rode paprika, sesamolie, sherryazijn, sojasaus, sojascheuten, zonnebloemolie, zonnebloempitten en zout

Soort:
salade / deegwaren / noedels
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Augurkenmayonaise

Ingrediënten:
eidooier, mosterd, peper, sojasaus, witte wijnazijn, worcestershiresaus, zoetzure augurk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / condiment
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Geroosterde en gelakte slaharten

Ingrediënten:
citroenrasp, fleur de sel, hoisinsaus, koriander, little gemsla, peper, rode nerf zuring, sesamzaad, sojasaus, thaise basilicum en zonnebloemolie

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / avondmaal uit Veg!:

Winterse roerbak met Chinees vijfkruidenpoeder

Ingrediënten:
champignons, chinees vijfkruidenpoeder, kastanjechampignons, knoflook, limoensap, pastinaak, rijstwijn, rode chilipeper, shiitake, sjalot, snelkookeiernoedels, sojasaus, spruitjes, suiker, ui, wortel, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Rauwe venkel met venkelmayonaise

Ingrediënten:
belgische mosterd, bieslookbloesem, eidooier, jeneverbessen, knoflook, kruidnagels, limoensap, pastis de marseille, peper, sjalot, sojasaus, tijm, venkelknol, venkelzaad, witte wijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het insectenkookboek:

Dim sum

Ingrediënten:
bleekselderij, buffalo's, eiwit, gemalen komijn, groentebouillon, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, koriander, lente ui, meelwormen, notenolie, risottorijst, sambal oelek, sesamolie, sherry, shiitake, sjalot, sojasaus, sprinkhanen, witte peper, wontonvel, zonnebloemolie en zout

Soort:
insecten
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Groentetempura met chilidipsaus

Ingrediënten:
asperges, aubergine, bakpoeder, bloem, bloemkool, boerenkool, broccoli, ciderazijn, courgette, knoflook, koolzuurhoudend bronwater, koriander, lente-ui, maïzena, paddenstoelen, paprika, rode bessenjam, rode chilipeper, sojasaus, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...