Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Sint-jakobsvruchten gestoomd met sojasaus
- Ingrediënten:
- bosui, lichte sojasaus, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, sint-jakobsschelp, suiker en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, ei, gember, ketjap manis, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, plantaardige olie, prei, rode paprika, sambal oelek, sesamolie, suiker, taugé, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het insectenkookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: