66 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbleekselderijbloemboterbruine suikerkaneelknoflookkorianderzaadlaurierlaurierbladnootmuskaatoliepeterselierunderborstrunderbouillonrunderlappenrunderstoofvleessjalottijmuivleeswaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Stoofvlees met appel en Altbier

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroentijm, boter, grove mosterd, laurierblad, peper, rodewijnazijn, runderlappen, knoflook, uien, volkorenbrood en zout

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

In bier gestoofd rundvlees - carbonnades flamandes

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, donker bier, donkerbruine basterdsuiker, klapstuk, laurierblad, olie, peper, pittige mosterd, rode wijnazijn, runderstoofvlees, sukadestuk, ui, verse peterselie, verse tijm, volkorenbrood en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:

Droog en pittig rundvlees

Ingrediënten:
gula bali, jeruk limo, knoflook, korianderzaad, laos, lombok, peperkorrel, rawit, rund, stooflappen, sukade en trassi

Keuken:
Balinees
Soort:
vlees
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Boekweitpudding met vlees en groenten - kig-ha-farz

Ingrediënten:
basterdsuiker, bleekselderij, boekweitmeel, boter, bouquet garni, buikspek, crème fraîche, ei, groene kool, grof zeezout, klapstuk, korianderzaad, kruidnagel, laurierblad, meiknol, melk, peper, peperkorrel, prei, rozijnen, runderappel, runderstoofvlees, slagroom, sukadestuk, ui, verse peterselie, verse selderij, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groente
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Pastrami om rots op te zijn

Ingrediënten:
geel mosterdzaad, ijsklontjes, korianderzaad, kristalsuiker, laurierblad, lichtbruine suiker, peperkorrels, pink salt, rundernaborst en zout

Keuken:
Roemeens / Amerikaans
Soort:
sous-vide
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Pho bo

Ingrediënten:
bosui, bruine suiker, gember, kaneelstokje, knoflook, limoensap, munt, noodles, peperkorrels, pimentbolletjes, runderstoofvlees, steranijs, ui, vissaus en water

Keuken:
Vietnamees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Boeuf bourguignon (2de manier)

Ingrediënten:
bloem, bouillon, champignons, doorregen spek, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, runderstoofvlees, suiker, tijm, vetstof, zilveruitjes en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gestoofd kalfsvlees met citroensap

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillonblokje, citroensap, dijonmosterd, kalfsstoofvlees, muskaatwijn, olijfolie, peper, sjalot, suiker, ui, vleesextract en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Vleesschotel op de wijze van boerin Hofscholte

Ingrediënten:
aromat, belgisch bier, boter, bruin brood, bruine boterhammen, donker bier, franse mosterd, groentemix, laurierblad, peper, runderlappen, rundvet, suiker, tijm, ui, vet en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:

Cannellinibonensoep met lamsvlees

Ingrediënten:
brood, cannellinibonen, citroen, fijne kristalsuiker, geelwortelpoeder, gemalen komijn, kardemompeulen, knoflook, koriander, lamsstoofvlees, pintobonen, selderijknol, tomatenpuree, ui, vastkokende aardappelen, zhoug, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Poolse stoofschotel Bigos

Ingrediënten:
doorregen spek, droge witte wijn, karwij, knoflook, laurierblad, paddenstoelen, runderlappen, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, varkenslap, witte kool, witte peper en zout

Keuken:
Pools
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Recept uit De herenkookclub:

Boeuf Bourguignon

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, champignons, cognac, knoflook, olijfolie, ontbijtspek, peperkorrels, peterselie, rode wijn, runderbouillon, runderstoofvlees, suiker, tomatenpuree, ui, winterpeen en zilveruitjes

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nopi:

Kroketten van runderborst met Aziatische koolsla

Ingrediënten:
aziatische bouillon, banaansjalotten, bleekselderij, bloem, ei, grof zeezout, koriander, limoen, limoensap, munt, olijfolie, palmsuiker, panko, peultjes, rijstazijn, rode chilipeper, rodekool, runderborstvlees, volle melk, wortel, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Remko Kraaijeveld en Vanja van der Leeden - Indorock

Recept uit Indorock:

Soto betawi - met empal en geroosterde cherrytomaatjes

Ingrediënten:
bosui, bumbu betawi, cherrytomaatjes, empal, emping, gebakken sjalotjes, kaneelstokjes, kokosroom, korianderzaad, limoenblaadjes, melk, palmsuiker, peper, runderschenkels, salamblaadjes, sereh, steranijs, sukadelappen, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Indonesisch
Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...