Diner / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Pastinaak-pompoenpuree
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, crème fraîche, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, pastinaak, pompoen, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, citroensap, ei, groente, groentebouillon, knoflook, knolselderij, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Crumbles en gratins:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht van De veldkeuken:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table: