Recept uit De pastabijbel:
Chitarraspaghetti met boter en kruiden
- Ingrediënten:
- boter, kruiden, parmezaanse kaas, spaghetti alla chitarra, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, kervel, knoflook, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zomerkeuken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek: