Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Sous-vide ossenstaart met gebakken aardappel en seizoengroente
- Ingrediënten:
- aardappel, jeneverbes, knoflook, laurier, ossenstaart, rode wijn, runderbouillon, rundvlees en zout
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, gember, groente, ketjap, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, marjolein, mosterd, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode paprika, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, vleesbouillon, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Sweet Food Lovin:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten: