72 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbloemboterknoflookkomijnkruidenlaurierbladolijfoliepaprikapeperpeterselierode paprikarode wijnrunderbouillonrundvleesspecerijensuikertijmtomatenpureeuivleeswaterwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf en piperade - Runderstoofpot met paprika en tomaat

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, fond, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, groene paprika, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Rundvlees-chimichurri

Ingrediënten:
balsamicoazijn, citroen, dille, entrecote, erwten, extra vierge-olijfolie, knoflook, koriander, krieltjes, laurier, lente-ui, littlegemsla, munt, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rode spaanse peper, rodewijnazijn, tomaat en tuinkers

Soort:
salade / vlees
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Ropa Viejo

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, komijn, laurier, paprika, peultjes, rode paprika, rund, tomaat, ui en witte wijn

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Moleculair koken:

Ossenstaartburger

Ingrediënten:
augurk, barbecuesaus, hamburgerbroodje, jeneverbes, knoflook, laurier, mayonaise, ossenstaart, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, sla, tomaat en zout

Een recept uit Anne Wilson - Mexicaans koken

Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:

Chili con carne Tex-mex

Ingrediënten:
bliktomaten, chilipoeder, knoflook, komijn, laurierblaadjes, olijfolie, oregano, rode kidneybonen, rundvlees, tomatensap en ui

Keuken:
Mexicaans
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner uit De Smaakbijbel:

Mafe

Ingrediënten:
groene paprika, kip, knoflook, laurier, pinda, pindakaas, rode chilipeper, rundvlees, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, vlees en wortelgroenten

Keuken:
Afrikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / geitenvlees / bouillon
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:

Rundergies

Ingrediënten:
bloem, boter, koffieroom, kruidnagel, laurier, rode paprika, runderbouillon, rundvlees, tomatenpuree en ui

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Recept stroganoff saus voor pasta

Ingrediënten:
champignons, cognac, gehakt, gerookte spekblokjes, laurierblaadjes, lintpasta, olijfolie, peterselie, riblappen, rode wijn, rund, tomatenpuree en uien

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Avondmaal uit Home Made winter:

Daube provencale

Ingrediënten:
knoflook, laurier, olijfolie, rode wijn, rundvlees, sinaasappel, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zwarte olijven

Soort:
vlees
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:

Iç sigir eti - Runderstoofpot

Ingrediënten:
aardappelen, knoflook, komijn, laurier, olijfolie, rode wijn, rode wijnazijn, rundvlees, tomaten, tomatenpuree, ui, water, zilveruitjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Anne Wilson - Grieks koken

Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:

Rundvlees met uien

Ingrediënten:
kaneelstokje, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, pimentkorrels, rode wijn, rode wijnazijn, rundvlees, tomatenpuree, uien, water en zout

Keuken:
Grieks
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Canarische stoofpot - puchero canario

Ingrediënten:
bouquet garni, chorizo, gele pompoen, gepekelde varkensrib, groene pompoen, kikkererwten, knoflook, kruidnagel, laurierblad, maïskolf, rookspek, rundvlees, sperziebonen, tomaat, ui, witte kool, zoete aardappel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf aux olives - Runderstoofpot met olijven en aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen, ansjovisgarnituur, beurre manié, fond, groene oliijven, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, peper, peterselie, piperadegarnituur, pistou-garnituur, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn, water, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Basis saus voor vlees

Ingrediënten:
bloem, boter, duif, eend, hert, kalf, kip, knoflook, lam, laurier, patrijs, plantaardige olie, rozemarijn, rund, sjalot, tomatenpuree, varken, vleesafsnijsel, vleesbouillon, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Zuurkoolstamppot

Ingrediënten:
ganzenvet, gedroogde paddestoelen, ham, jenever, jeneverbessen, karwijzaad, knoflook, laurier, salami, tomatenpuree, ui, vlees en zuurkool

Keuken:
Frans
Soort:
stamppot
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / avondmaal uit Liever lokaal:

Bruinebonensoep

Ingrediënten:
boter, bruine bonen, groentebouillon, kerriepoeder, knolselderij, kruidnagel, laurier, runderbouillon, tomatenpuree, ui, vlees en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Pieds et paquets

Ingrediënten:
knoflook, laurier, olijfolie, paquets, rode paprika, rookspek, schapenpootjes, tomaat, ui, vlees, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Haal meer recepten op...