Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Gebraden fazant met pancetta
- Ingrediënten:
- boter, fazant, groentebouillon, knoflook, laurier, pancetta, salie en vin santo
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- wild / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, droge witte wijn, ei, fond, knoflook, kruidnagel, laurierblad, maïzena, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, runderbouillon, spek, tijm, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit La Mère Brazier:
Recept uit Home made:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal: