Recept uit De herenkookclub:
Spätzle met peper, boter en parmezaanse kaas
- Ingrediënten:
- bietensap, boter, ei, eidooier, ijsblokjes, kwark, nootmuskaat, parmezaanse kaas, patentbloem en witte peper
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, crème fraîche, eidooier, eiwit, knoflook, melk, mosterd, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, patentbloem, peper, peterselie, poedersuiker, slagroom, spinazie, suiker, ui, wortel, zeezout, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De herenkookclub:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit De banketbakker:
Recept uit Fast food:
Recept uit De banketbakker:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Ontbijt / bij de koffie uit Brits bakboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:
Recept uit De truffel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Lunch / snack of tussendoortje uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Brits bakboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: