115 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbroodcitroensapeikaasknoflookkruidenolijfolieoreganooud broodpaneermeelparmezaanse kaasroomspecerijensuikertijmuiwaterwitte peperwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:

Aspergesoep

Ingrediënten:
aspergekookvocht, asperges, bloem, melk, nootmuskaat, peper, peterselie en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Recept uit Chez Adriaan:

Kastanjesoep

Ingrediënten:
kippenbouillon, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, selderij, tamme kastanjes en zout

Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Noedels met paddenstoelen

Ingrediënten:
bergkaas, ei, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillon, melk, nootmuskaat, peterselie, speltbroodjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Eierpannenkoeken met maïs

Ingrediënten:
eieren, Maïs uit blik, melk, nootmuskaat, paprikapoeder, peper, peterselie, vetstof, volkorenmeel en zout

Soort:
eieren, kaas en zuivel / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Soep met pasta en gehaktballetjes

Ingrediënten:
ei, fidelini, geconcentreerde runderconsomme, knoflook, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, witbrood, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Broccolipuree met kaas

Ingrediënten:
asiago, boter, broccoli, cheddar, gruyère, melk, nootmuskaat, peterselie, room en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Bloemkoolpuree met kaas

Ingrediënten:
asiago, bloemkool, boter, cheddar, gruyère, melk, nootmuskaat, peterselie, room en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Rijstsoufflé

Ingrediënten:
eieren, gemalen kaas, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, rijst, rijstmeel, vetstof en zout

Soort:
garnituur / pasta, rijst, granen en deegwaren / rijst
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Spekballetjes - canederli

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, doorregen spek, eieren, melk, nootmuskaat, peper, salami, ui, witbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / brood en broodgerecht / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Kaasflapjes

Ingrediënten:
bloem, eieren, fetakaas, filodeegvellen, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, vetstof en zout

Soort:
hapjes
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Broodnoedels

Ingrediënten:
boter, melk, nootmuskaat, oud brood, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Kruidensaus

Ingrediënten:
bloem, dieetmargarine, foelie, gedroogde kruiden, laurier, magere melk, nootmuskaat, peterselie, ui, verse gemengde kruiden, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Soort:
saus
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Paling met kruiden

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, citroen, citroenmelisse, eierdooiers, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, rivierpaling, salie, sjalotjes, vetstof, visbouillon, witte wijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Zonnevis met cider

Ingrediënten:
appel, broodkruim, cider, ei, gehakt, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, uien, vetstof, zonnevis en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Luilekkerland:

Gevulde venkelknollen

Ingrediënten:
belegen edammer kaas, bloem, boter, ham, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, venkelknollen en zout

Keuken:
Nederlands
Haal meer recepten op...