Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroen, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Made in Sicily :
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De smaak van mijn herinnering: