Diner / voorgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Mosselen met citroenroom en peterselie
- Ingrediënten:
- bosui, citroenrasp, citroensap, mosselen, bladpeterselie, slagroom en witte wijn
- Soort:
- schaal- en schelpdieren / feestdagen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, cayennepeper, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kervel, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, room, sjalot, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / buffet / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Heather Lambert - Ice Creams :
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De herenkookclub:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: