41 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloemboterbroccolicitroensapgranengroentekaasknoflookkoolkruidennotenolijfoliepaprikapepersuikertijmuivleeswaterzonnebloemoliezoutzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Aangeklede bloemkool

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, citroensap, ei, melk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Bloemkool-gorgonzolakroket

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, boter, dolcelatte, ei, extra vierge olijfolie, grof zeezout, panko, peper, volle melk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Quiche met bloemkool

Ingrediënten:
bloemkool, boter, ei, halfvolle room, hartig korstdeeg, melk, olijfolie, room, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Grand aioli

Ingrediënten:
aardappels, bloemkool, eidooier, eieren, grof zout, laurierblaadjes, melk, olijfolie, rodewijnazijn, sperziebonen, knoflook, visbouillon, witbrood, wortels, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:

Bloemkoolflan met tomatensaus

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, boter, citroensap, ei, gruyère, melk, nootmuskaat, tomatensaus, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Blini met groente en kaas

Ingrediënten:
asperge, bloem, bloemkool, boter, broccoli, doperwten, druivenpitolie, ei, kaas, maïsolie, melk, paddenstoelen, spinazie, ui, kruiden en zout

Keuken:
Oost-Europees
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Koolpaté

Ingrediënten:
buikspek, ei, kool, melk, olijfolie, serranoham en worstvlees

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / paté/terrine
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Broccolitaart

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, boter, broccoli, eieren, kaas, gist, melk, nootmuskaat, olie, peper, room, tomaten, ui en zout

Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

La Mique - Noedel met gezouten varkensvlees

Ingrediënten:
bakpoeder, bleekselderij, bloem, ei, ganzenvet, gezouten varkensvlees, kool, kruidnagel, melk, olie, oud brood, peper, prei, snijbiet, ui, varkensvet, water, witte raap en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte / varkensvlees / bouillon / noedels
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: T-bone bloemkoolsteak

Ingrediënten:
aubergine, bloemkool, citroen, eieren, hazelnoot, gladde mosterd, kokosbloesemsuiker, olijfolie, paprikapoeder, pompoenpitten, vruchtensap, zout, srirachasaus, steak, knoflook, uienpoeder, versgemalen zwarte peper, vlees, witte kool en zuivel

Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Rotolo di crespelle

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, broodkruim, courgette, ei, extra vergine olijfolie, knoflook, kool, melk, munt, parmezaanse kaas, ricotta, salie, ui, wortel en zongedroogde tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

13 toevoegingen aan Knapperige meer-in-de-pan van amarant

Ingrediënten:
amandelen, amarant, appel, bakpoeder, bieslook, bladgroente, bloem, cranberry, ei, gedroogde abrikoos, gedroogde kersen, gedroogd fruit, hazelnoot, knoflook, kool, lente ui, melk, mierikswortel, neutrale olie, noten, pecannoot, peper, pindakaas, room, sjalot, slagroom, snijbiet, sojasaus, spinazie, tijm, walnoten, zoete maiskorrels en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappelkroketjes met groente

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, citroensap, ei, groente, kruimige aardappel, melk, olijfolie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Belangrijke vitaminen en mineralen voor vegetariërs

Ingrediënten:
aardappelen, aardbeien, andijvie, bananen, bessen, bieten, bonen, citrusfruit, dadels, eieren, eiwit, eiwitten, erwten, granen, groene bladgroenten, groente, groenten, haver, kaas, koffie, kool, koolzaadolie, melk, noten, notenolie, peulvruchten, pitten, pruimen, quorn, rabarber, rode wijn, seitan, sinaasappelsap, spinazie, spruitjes, tahin, tempeh, thee, tofu, vijgen, vis, vlees, zaden, zeewier, zout en zuivel

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Nieuwe ontdekkingen #36

Ingrediënten:
amandelen, bloemkool, boekweit, boontjes, broccoli, bundelzwammen, eieren, gedroogde kruiden, gluten, graan, granola, groenten, haver, kokosnoot, kruiden, kruiden en specerijen, kruidenmix, nootjes, olijfolie, paddenstoelen, pinda’s, specerijen, spruitjes, stamppot, thee, wortels, zaden, zout en zuivel

Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:

Piccalilly-oliebollen

Ingrediënten:
azijn, bloem, boter, ei, gembersiroop, gist, groentemix, groenten, kaneelstokje, kruidnagel, kurkuma, laurierblad, melk, mosterd, mosterdpoeder, olie, sambal oelek, suiker, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
hartige hapjes / groente / feestdagen
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten met z'n allen:

Groentepannenkoekjes

Ingrediënten:
broccoli, doperwtjes, eieren, bloem, groente, kerrie, melk, paprika, prei, ui, worteltjes en zonnebloemolie

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Nieuwe ontdekkingen #46

Ingrediënten:
amandelpasta, bruine rijst, chocoladepasta, citroenen, cola, couscous, curry, eiwit, erwten, flatbread, gehakt, gekonfijte citroen, gluten, groenten, harissa, hart, hazelnootpasta, kip, melk, oranjebloesemwater, palmolie, ras el hanout, rozenwater, soda, soja, suiker, sumak, tahina, tofu, tomaten, verse doperwten, vlees, wrap en zout

Haal meer recepten op...