Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Croquettes de bouilli - M. Cardelli, 1822
- Ingrediënten:
- aardappelen, boter, broodkruim, fijn broodkruim, rundvlees, kruiden, melk, pikante saus en worstvlees
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bonen, eiwit, fruit, granen, groente, kaas, knoflook, nootmuskaat, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tijm, tofu, ui, vis, vlees, water, yoghurt, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Recept uit Solo Food:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Jamie's Italie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: