Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, knoflook, kruiden, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje uit De Griekse keuken thuis:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Recept uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Bijgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit Alles over kool:
Recept uit L'Art de la table:
Picknick / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Chez Adriaan:
Basisrecept uit De dikke vegetariër: