bonbons

Zoek naar bonbons in jouw eigen kookboeken

Bonbons koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Champagnetruffels

Ingrediënten:
melkchocolade, pure chocolade, marc de champagne, poedersuiker en slagroom

Soort:
bonbons
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Kersttruffels

Ingrediënten:
pure chocolade, kirsch, poedersuiker, boter en slagroom

Soort:
bonbons
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / nagerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Zelfgemaakt ijs

Ingrediënten:
cacao, chocolade, cognac, eidooier, gekonfijte sinaasappelschil, hazelnoten, jam, koffie, likeur, pindakaas, slagroom, suiker, vanillestokje en walnoten

Soort:
bonbons
Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek

Recept uit Dit is geen kookboek:

Spaanse peper bonbons

Ingrediënten:
donkere chocolade callets, sinaasappelzest en spaanse peper

Soort:
bonbons
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Recept uit Koken met Sylvia Witteman:

Chocoladetruffels

Ingrediënten:
cacaopoeder, cognac, likeur, pure chocolade, rum en slagroom

Soort:
bonbons
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bij de koffie uit Ingrediënten:

Mokka-amandelbonbons

Ingrediënten:
blanke amandelen, oploskoffie, pure chocolade en slagroom

Soort:
bonbons
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bij de koffie uit Ingrediënten:

Hazelnoot-chocoladebonbons

Ingrediënten:
hazelnoot, pure chocolade en slagroom

Soort:
bonbons
Een recept uit Anne Cazor, Julien Attard en Christine Lienard - De kunst van het moleculair koken

Recept uit De kunst van het moleculair koken:

Choco-sneeuwblokjes, muntsneeuw in een chocoladejasje

Ingrediënten:
eiwit, fijne tafelsuiker, gelatine, lichtblauwe muntsiroop, poedersuiker en pure chocolade

Soort:
bonbons
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / nagerecht uit Anatolië:

Incir & Kayisi dolmasi - Gevulde vijgen met walnoten en gevulde abrikozen met amandelen

Ingrediënten:
amandelmeel, gedroogde abrikozen, gedroogde vijgen, kaneelstokje, kruidnagels, melk, pekmez, pistachenoten, plantaardige olie, poedersuiker, slagroom, suiker en walnoten

Keuken:
Turks
Soort:
bonbons
Een recept uit Johan Lafer - Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen

Bij de koffie uit Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen:

Mokka-Cassis-Konfekt / Mokka-cassissnoepgoed

Ingrediënten:
cacaopoeder, instant espresso-koffiepoeder, room, suiker, volle melkchocolade en zwarte bessen

Keuken:
Duits / Oostenrijks
Soort:
bonbons
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Elseviers culinaire atlas:

Chocoladetruffel

Ingrediënten:
boter, cacao, eidooier, pure chocolade, room en rum

Keuken:
Frans
Soort:
bonbons
Een recept uit Anne Cazor, Julien Attard en Christine Lienard - De kunst van het moleculair koken

Recept uit De kunst van het moleculair koken:

Geleibonbons van kokos, rum en ananas

Ingrediënten:
agar-agar, ananassap, fijne rietsuiker, kokosmelk, rum en tafelsuiker

Soort:
bonbons
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Walnoten met marsepein

Ingrediënten:
kristalsuiker, marsepein en walnoten

Soort:
bonbons
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Dadels, gevulde

Ingrediënten:
amandelspijs en dadels

Soort:
bonbons
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Slagroomtruffels

Ingrediënten:
cacao poeder, pure chocolade, poedersuiker, roomboter, slagroom en vanillestokje

Soort:
bonbons
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Made in Sicily :

Palline di bucce de limatta - Limoenschilballetjes met chocolade

Ingrediënten:
fijne tafelsuiker, gemberpoeder, kaneelpoeder, limoenschil en pure chocolade

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / bonbons
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Decadente chocoladetruffels

Ingrediënten:
amandelen, amaretto, boter, cacao, chilipeper, geroosterde kokosrasp, hazelnoot, kaneel, mascarpone, pistache, pure chocolade, rozijnen, sinaasappellikeur, sinaasappelsap, sinaasappelschil, slagroom, stemgember, tia maria en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / bonbons
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Roomtruffels

Ingrediënten:
cacaopoeder, pure chocolade, room en vetstof

Soort:
zoet / bonbons
Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel

Diner / nagerecht uit Heerlijk simpel:

Snelle chocolademousse

Ingrediënten:
cognac, cointreau en ganache

Soort:
vegetarisch / bonbons
Een recept uit  - Das große Weinachts-Extra, 33 Rezepte: Von Festmenüs bis Wintergrillen

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Das große Weinachts-Extra, 33 Rezepte: Von Festmenüs bis Wintergrillen:

Balsamico-Goji-Truffel / Balsamico-Gojibessentruffel

Keuken:
Duits / Italiaans
Soort:
bonbons / feestdagen
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Snack of tussendoortje uit De Smaakbijbel:

Chocoladerepen met kersen en kokos

Ingrediënten:
boter, ei, gecondenseerde melk, gedroogde kokos, gekonfijte kersen, golden syrup, melkchocolade en suiker

Soort:
vegetarisch / bonbons
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Marsepein - 2de manier: geroosterde methode

Ingrediënten:
bloemsuiker, gemalen amandelen, oranjebloesemwater en water

Soort:
zoet / bonbons
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Marsepein - 1ste manier: koude methode

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloemsuiker, eiwit en oranjebloesemwater

Soort:
zoet / bonbons
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Patatjes

Ingrediënten:
bloemsuiker, boter, cacao, ei, gemalen amandelen, petit beurre en rum

Soort:
zoet / bonbons
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Chocoladetruffels

Ingrediënten:
cacaopoeder, eierdooier, gemalen amandelen, kokos, pure chocolade, vetstof en zonnebloemscheuten

Soort:
zoet / bonbons