vinaigrette

Zoek naar vinaigrette in jouw eigen kookboeken

Vinaigrette koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Frambozenvinaigrette

Ingrediënten:
frambozenazijn, kaviaar, maïsolie, peper, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Vinaigrette

Ingrediënten:
olijfolie, peper, sherry-azijn, wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Recept uit Mijn Franse keuken:

Basisvinaigrette

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, peper, witte wijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Recept uit Mijn Franse keuken:

Mosterdvinaigrette

Ingrediënten:
citroensap, extra vierge olijfolie, peper, scherpe mosterd, witte wijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Michel Hanssen en Bart Nijs - Spice Wise

Bijgerecht uit Spice Wise:

Tuinkruidenvinaigrette

Soort:
vinaigrette
Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Frank Redant en Renger Dijkema - Vis, schelp- en schaaldieren

Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:

Mosterdvinaigrette

Ingrediënten:
arachideolie, armagnac, blanke wijnazijn, dijonmosterd, eiwit, tomatenketchup, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Frank Redant en Renger Dijkema - Vis, schelp- en schaaldieren

Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:

Gravlax vinaigrette

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroen, dijonmosterd, dille, limoen, olijfolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Noors
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Frank Redant en Renger Dijkema - Vis, schelp- en schaaldieren

Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:

Vinaigrette voor langoustinestaartjes

Ingrediënten:
arachideolie, bieslook, gemberpoeder, gembersap, knoflook, lente-ui, pili-pili, rode wijn, rode wijnazijn, sesamolie, sojasaus en suiker

Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Gebruindebotervinaigrette

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, rodewijnazijn, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Honing-mosterdvinaigrette

Ingrediënten:
dijonmosterd, extra vierge-olijfolie, honing, rodewijnazijn, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Balsamicovinaigrette

Ingrediënten:
balsamicoazijn, extra vierge-olijfolie, rodewijnazijn, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Tomatenvinaigrette

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, extra vierge-olijfolie, knoflook, rodewijnazijn, sjalot, tomaten en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Rijstazijnvinaigrette

Ingrediënten:
knoflook, neutrale olie, sushirijstazijn en zout

Keuken:
Aziatisch / Japans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Recept uit Home made zomer:

Ingemaakte-citroenvinaigrette

Ingrediënten:
bruine suiker, dadelsiroop, honing, ingemaakte citroen, knoflook, komijnpoeder, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode ui, wittewijnazijn, yoghurt en zout

Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Vinaigrette met rodewijnazijn

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, rodewijnazijn, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Kumquatvinaigrette

Ingrediënten:
citrusrasp, citrussap, extra vergine olijfolie, sjalot, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Citrusvinaigrette

Ingrediënten:
citrusrasp, citrussap, extra vergine olijfolie, sjalot, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Citroen-ansjovisvinaigrette

Ingrediënten:
ansjovis op zout, citroensap, extra vierge-olijfolie, knoflook, wittewijnazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Parmazaanse vinaigrette

Ingrediënten:
balsamicoazijn, extra vierge-olijfolie, parmezaanse kaas, rodewijnazijn, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Limoenvinaigrette

Ingrediënten:
knoflook, limoensap, olijfolie en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Citroenvinaigrette

Ingrediënten:
citroensap, extra vierge-olijfolie, knoflook, wittewijnazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Recept uit Mijn Franse keuken:

Vinaigrette

Ingrediënten:
honing, limoenrasp, limoensap en sesamolie

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Kruiden-vinaigrette

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, dijonmosterd, extra vergine olijfolie, kervel, knoflook, oregano, peterselie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

25 smaakmakers voor vinaigrettes

Ingrediënten:
ahornstroop, amandel, amarant, appel, arame, augurk, avocado, basilicum, blauwe kaas, chipotlepeper in adobosaus, crème fraîche, dille, dragon, dressing, feta, gedroogde tomaat, gedroogd fruit, geitenkaas, gele paprika, gemberwortel, geroosterde paprika uit pot, gierst, hazelnoot, hijiki, honing, knoflook, komkommer, maanzaad, mierikswortel, mierikswortelsaus, olijven, parmezaanse kaas, pecannoot, peer, perzik, peterselie, pinda, pompoenpitten, prei, quinoa, rode paprika, rode ui, room, rozemarijn, selderij, sjalot, sojasaus, tarwe, tijm en tomaten

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / vinaigrette
Een recept uit Teubner, Claudia Bruckmann en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Vinaigrette bij gevulde paprika

Ingrediënten:
azijn, kappertjes, knoflook, olijfolie, tijm en ui

Keuken:
mediterraan
Soort:
vegetarisch / vinaigrette