vinaigrette

Zoek naar vinaigrette in jouw eigen kookboeken

Vinaigrette koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Frambozenvinaigrette

Ingrediënten:
frambozenazijn, kaviaar, maïsolie, peper, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Vinaigrette

Ingrediënten:
olijfolie, peper, sherry-azijn, wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Recept uit Mijn Franse keuken:

Basisvinaigrette

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, peper, witte wijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Recept uit Mijn Franse keuken:

Mosterdvinaigrette

Ingrediënten:
citroensap, extra vierge olijfolie, peper, scherpe mosterd, witte wijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Parmazaanse vinaigrette

Ingrediënten:
balsamicoazijn, extra vierge-olijfolie, parmezaanse kaas, rodewijnazijn, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Limoenvinaigrette

Ingrediënten:
knoflook, limoensap, olijfolie en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Kumquatvinaigrette

Ingrediënten:
citrusrasp, citrussap, extra vergine olijfolie, sjalot, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Citrusvinaigrette

Ingrediënten:
citrusrasp, citrussap, extra vergine olijfolie, sjalot, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Vinaigrette met rodewijnazijn

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, rodewijnazijn, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Citroen-ansjovisvinaigrette

Ingrediënten:
ansjovis op zout, citroensap, extra vierge-olijfolie, knoflook, wittewijnazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Citroenvinaigrette

Ingrediënten:
citroensap, extra vierge-olijfolie, knoflook, wittewijnazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Michel Hanssen en Bart Nijs - Spice Wise

Bijgerecht uit Spice Wise:

Tuinkruidenvinaigrette

Soort:
vinaigrette
Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Frank Redant en Renger Dijkema - Vis, schelp- en schaaldieren

Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:

Mosterdvinaigrette

Ingrediënten:
arachideolie, armagnac, blanke wijnazijn, dijonmosterd, eiwit, tomatenketchup, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Frank Redant en Renger Dijkema - Vis, schelp- en schaaldieren

Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:

Vinaigrette voor langoustinestaartjes

Ingrediënten:
arachideolie, bieslook, gemberpoeder, gembersap, knoflook, lente-ui, pili-pili, rode wijn, rode wijnazijn, sesamolie, sojasaus en suiker

Soort:
vinaigrette
Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Frank Redant en Renger Dijkema - Vis, schelp- en schaaldieren

Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:

Gravlax vinaigrette

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroen, dijonmosterd, dille, limoen, olijfolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Noors
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Recept uit Home made zomer:

Ingemaakte-citroenvinaigrette

Ingrediënten:
bruine suiker, dadelsiroop, honing, ingemaakte citroen, knoflook, komijnpoeder, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode ui, wittewijnazijn, yoghurt en zout

Soort:
vinaigrette
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Kruiden-vinaigrette

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, dijonmosterd, extra vergine olijfolie, kervel, knoflook, oregano, peterselie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Honing-mosterdvinaigrette

Ingrediënten:
dijonmosterd, extra vierge-olijfolie, honing, rodewijnazijn, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Gebruindebotervinaigrette

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, rodewijnazijn, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Recept uit Mijn Franse keuken:

Vinaigrette

Ingrediënten:
honing, limoenrasp, limoensap en sesamolie

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Rijstazijnvinaigrette

Ingrediënten:
knoflook, neutrale olie, sushirijstazijn en zout

Keuken:
Aziatisch / Japans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Tomatenvinaigrette

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, extra vierge-olijfolie, knoflook, rodewijnazijn, sjalot, tomaten en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Balsamicovinaigrette

Ingrediënten:
balsamicoazijn, extra vierge-olijfolie, rodewijnazijn, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Insalata caprese

Ingrediënten:
basilicum, brood, burrata, kerstomaat, mozzarella, peper, tomaten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vinaigrette
Een recept uit Teubner, Claudia Bruckmann en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Vinaigrette bij gevulde paprika

Ingrediënten:
azijn, kappertjes, knoflook, olijfolie, tijm en ui

Keuken:
mediterraan
Soort:
vegetarisch / vinaigrette