stoofgerecht

Zoek naar stoofgerecht in jouw eigen kookboeken

Stoofgerecht koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:

Gestoofd rundvlees met amarone

Ingrediënten:
amarone, bleekselderij, boter, olijfolie, polenta, rode wijn, schouderstuk, sukade (vlees), ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:

In inkt gestoofde inktvis met polenta

Ingrediënten:
inktvis, knoflook, olijfolie, peperoncino, peterselie, polenta, tomaat in blik en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Ossenstraat

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, laurierblad, olijfolie, ossenstaart, peterselie, rode wijn, salie, ui en wortel

Keuken:
Zuid afrikaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit  - Spaans

Diner / hoofdgerecht uit Spaans:

Bonenstoofpot met chorizo

Ingrediënten:
bacon, chorizo, gemalen komijn, grote witte bonen, knoflook, laurier, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, ui, water en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Fabada

Ingrediënten:
bloedworst, chorizo, gele ui, grote witte bonen, knoflook, spek, varkensbuik, water en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Palingstoofpot

Ingrediënten:
bloem, boter, bouquet garni, champignon, paling, rode wijn, sjalot, visfumet en zilveruitjes

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Recept uit Jamie, de basis van het koken:

Speciale kipstoofpot

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, dragon, droge witte wijn, druiven, grove mosterd, knoflook, little gem, peterselie, piepkuiken en witte ui

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Diner / voorgerecht uit Trattoria:

Zoetzure Siciliaanse stoofschotel met aubergine

Ingrediënten:
amandel, aubergine, bleekselderij, groene olijven, kappertjes, peterselie, ricotta, rode wijnazijn, tomaat en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Recept uit De herenkookclub:

Boeuf Bourguignon

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, champignons, cognac, knoflook, olijfolie, ontbijtspek, peperkorrels, peterselie, rode wijn, runderbouillon, runderstoofvlees, suiker, tomatenpuree, ui, winterpeen en zilveruitjes

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:

Szegediner gulyás

Ingrediënten:
bloem, knoflook, kummel, paprikapoeder, reuzel, runderbouillon, schouderkarbonade, ui, witte wijn, zure room en zuurkool

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Kalfsschenkel

Ingrediënten:
boter, citroensap, kalfsbouillon, kalfsschenkel, olijfolie, peper, rozemarijn, runderbouillon, salie, tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Recept uit Mediterrane Odyssee:

Suquet de peix: gestoofde heek met fijngewreven knoflook, peterselie, tomaat en pimenton

Ingrediënten:
bloem, brood, citroensap, extra vierge olijfolie, heekfilet, knoflook, peterselie, pimenton picante en vleestomaat

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Recept uit Mediterrane Odyssee:

Bianco: gestoofde harder met aardappelen, knoflook, olijflolie en citroensap

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, extra vierge olijfolie, harder, knoflook, laurierblad, oregano, peterselie en ui

Keuken:
Grieks
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Recept uit Mediterrane Odyssee:

Sympetherio: stoofschotel van bonen, okra, aubergines en wilde bladgroenten

Ingrediënten:
aardappel, andijvie, artisjok, aubergine, bladgroenten, courgette, extra vierge olijfolie, haricots verts, knoflook, molsla, okra, rucola, snijbiet, spinazie, tomaat in blik, ui, waterkers en zuring

Keuken:
Grieks
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:

Italiaanse stoof van kip (met gegrilde geitenkaaspolenta, apart recept)

Ingrediënten:
bleekselderij, cantharellen, gedroogde pepertjes, tomaat, kippendijen, knoflook, olijfolie, oregano, peper, spinazie, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Olla podrida (Andalusische stoofpot)

Ingrediënten:
aardappel, kikkererwten, kip, knoflook, komijn, peperkorrels, rund, saffraan, sperziebonen, tomaat en varken

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:

Lamstajine met pruimedanten en amandelen

Ingrediënten:
amandel, boter, gemberpoeder, geweekte pruimedanten, kaneelstokje, koriander, kurkuma, lamsschouder, olijfolie, peterselie, ras el hanout, saffraan, sesamzaad, ui en vleestomaat

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Oosterse karper - carpa all'orientale

Ingrediënten:
amandelen, grof zout, karper, rozijnen, suikerklontjes en vis

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Recept uit Mediterrane Odyssee:

Gestoofde venkelsaucijsjes met citroenige aardappelen en laurier

Ingrediënten:
aardappel, citroen, extra vierge olijfolie, knoflook, laurierblad, luganega-saucijs, peterselie, ui en varkensworstjes

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's dinners:

Stoofpot van Andy de gasfitter

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, kikkererwten, koriander, rode ui, rozemarijn, sinaasappel, stoofvlees, tomaat in blik, wortel en yoghurt

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:

Everzwijnstoofschotel met wilde paddenstoelen, kastanjes en chorizo

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, cantharellen, chorizo, extra vierge olijfolie, figatellu, gedroogd eekhoorntjesbrood, jeneverbes, kastanje, knoflook, kruidnagel, laurierblad, ontbeende everwzijnbout, peterselie, rode vermout, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tijm, tomatenpuree, ui, varkensschouderlappen, wilde paddestoelen en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Happy Days met the Naked Chef

Recept uit Happy Days met the Naked Chef:

Runderstoof met Newcastle Brown Ale en balletjes

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, gerookte bacon, halsstuk, newcastle brown ale, olijfolie, pancetta, pastinaak, ribstuk, rode ui, rozemarijn, runderschenkel, selderij, wortel en zelfrijzend bakmeel

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:

Stifado: gestoofd konijn met gekaramelliseerde uitjes, rode wijn, kaneel en krenten

Ingrediënten:
bloem, boter, extra vierge olijfolie, kaneelstokje, knoflook, krenten, kruidnagel, laurierblad, pimentbessen, rode wijn, rode wijnazijn, sjalotten, suiker, tam konijn, tomaat in blik, zilveruitjes en zwarte peperkorrels

Keuken:
Grieks
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Nierragout

Ingrediënten:
bloem, bouillon, citroen, kruidnagel, lam, laurier, sherry, tijm, ui en varken

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Blanquette de veau

Ingrediënten:
champignons, citroen, ei, kalf, nootmuskaat, room, vélouté en zilverui

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Provenciaals herdersstampotje (Gardiane)

Ingrediënten:
aardappel, knoflook, lam, laurier, olijf, olijfolie, peterselie, sinaasappel, tijm, ui, venkelgroen en witte wijn

Soort:
stoofgerecht