stoofgerecht

Zoek naar stoofgerecht in jouw eigen kookboeken

Stoofgerecht koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:

Gestoofd rundvlees met amarone

Ingrediënten:
amarone, bleekselderij, boter, olijfolie, polenta, rode wijn, schouderstuk, sukade (vlees), ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:

In inkt gestoofde inktvis met polenta

Ingrediënten:
inktvis, knoflook, olijfolie, peperoncino, peterselie, polenta, tomaat in blik en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Goulash glaze

Ingrediënten:
goulashbouillon

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Traditioneel Syrisch-Egyptisch stoofgerecht met kobeba 3

Ingrediënten:
abrikozen, bouillon, citroensap, kikkererwten, kobeba, peper, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Syrisch / Egyptisch / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Traditioneel Syrisch-Egyptisch stoofgerecht met kobeba 5

Ingrediënten:
aubergine, bouillon, knoflook, kobeba, peper en zout

Keuken:
Syrisch / Egyptisch / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Traditioneel Syrisch-Egyptisch stoofgerecht met kobeba 4

Ingrediënten:
bouillon, citroensap, kobeba, kweeperen, nootmuskaat, peper, piment, suiker en zout

Keuken:
Syrisch / Egyptisch / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Cassoulet

Ingrediënten:
boontjes, bouquet garni, eend of gans, knoflook, kruidnagel, prei, rund, tomaat, ui, varken en winterwortel

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:

Gestoofde gekruide lamsschenkel

Ingrediënten:
ansjovis, balsamicoazijn, basilicum, bleekselderij, bloem, droge witte wijn, gedroogde rode peper, knoflook, korianderzaad, lamsschenkel, marjolein, olijfolie, oregano, peterselie, pruimtomaten, rozemarijn, ui en wortel

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Kalfsschenkel op milanese wijze

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, kalfsbouillon, kalfsschenkel, kruidenbloem, olijfolie, peper, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

ossestaart-stoofschotel

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, droge witte wijn, gerookt spek, knoflook, olijfolie, ossestaart, tomaat, ui, verse peterselie, vlees en zout

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit M. Williams, Chr. MacFadden en Michelle M. Williams - Mixen mengen malen

Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:

Stoofpot van kokos met groente

Ingrediënten:
aardappel, gemalen kokos, gember, groene mango, groene spaanse peper, kelor, komijnzaad, kurkumapoeder, salaam, sperziebonen, standyoghurt en wortel

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

De beroemde jagersstoofpot van rundvlees

Ingrediënten:
chianti, kalfsschenkel, knoflook, laurier, rode wijn, rozemarijn en runderschenkel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:

Papara - Runderstoofpot met brood op grootmoeders wijze

Ingrediënten:
boter, chilivlokken, gedroogde munt, rijst, knoflook, lamsgehakt, mild paprikapoeder, oud brood, plantaardige olie, runderbouillon, tomatenpuree, ui en yoghurt

Keuken:
Turks
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

*Blanquette de Veau with Veal sweetbreads, rice crisps, milk foam, glazed carrots, Sous vide Turnip, constructed veal cream, kaolin clay, licorice

Ingrediënten:
wortel, kalfsroom, melkschuim, rijstkrokant, knolraap en zwezerik

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Milk foam

Ingrediënten:
champignons, knoflook, knolraap, magere melk, methylcel® f50, prei, sucro, tijm en ui

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Glazed carrots

Ingrediënten:
boter, fructose, water, witte wortel en zout

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Sous vide Turnip

Ingrediënten:
boter, knolraap, water en zout

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Veal sweetbreads

Ingrediënten:
blanke kalfsfond, fino sherry, kalfszwezerik, kaoline aarde, steranijs, venkelzaad, water en zoethout

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Rice crisps

Ingrediënten:
frituurolie, rijstzetmeel, sushi-rijst en water

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:

In wijn gestoofde pruimedanten - pruneaux au vin

Ingrediënten:
citroen, kaneelpijpje, pruimedant, rode vouvray, rode wijn, suiker en vanillestokje

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Diner / hoofdgerecht uit Trattoria:

Gestoofd konijn met tomaten en kruiden

Ingrediënten:
balsamicoazijn, gedroogd eekhoorntjesbrood, kip, kippenbouillon, knoflook, konijn, peperkorrels, polenta, rode wijn, tomaat in blik, tomatenpuree en zongedroogde tomatenpasta

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Zoetzure lamsyanhi met zwartoogbonen en amandelen

Ingrediënten:
amandelen, appelazijn, bladpeterselie, boter, gedroogde zure kersen, gemalen koriander, gemalen piment, honing, kippenbouillon, knoflook, lamsvlees, milde rode chilipeper, olijfolie, plantaardige olie, sjalot, tijm, trostomaten en zwartoogbonen

Keuken:
Turks
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Lahma bi bamia - Vlees met okra's

Ingrediënten:
knoflook, koriander, lamsvlees, okra, peper, rundvlees, suiker, tomaten, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Egyptisch / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Lamsvlees met rode chilipepers en tamarinde

Ingrediënten:
gedroogde chilipepers, gemalen kaneel, gemalen koriander, gemalen kruidnagel, knoflook, kokosmelk, komijn, lamsnek, lamsschouder, nieuwe aardappels, plantaardige olie, santen, suiker, tamarindepasta en ui

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Agneau aux fèves vertes et aux amandes - Lamsvlees met verse tuinbonen en amandelen

Ingrediënten:
arachideolie, blanke amandelen, foelie, honing, lamsvlees, peper, schapenvlees, tuinbonen, ui, verse amandelen, water en zout

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Gestoofde kippeningewanden

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, eierdooier, hanenkammen, kippenbouillon, orgaanvlees van kip, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht