stoofgerecht

Zoek naar stoofgerecht in jouw eigen kookboeken

Stoofgerecht koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:

Gestoofd rundvlees met amarone

Ingrediënten:
amarone, bleekselderij, boter, olijfolie, polenta, rode wijn, schouderstuk, sukade (vlees), ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:

In inkt gestoofde inktvis met polenta

Ingrediënten:
inktvis, knoflook, olijfolie, peperoncino, peterselie, polenta, tomaat in blik en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:

In wijn gestoofde pruimedanten - pruneaux au vin

Ingrediënten:
citroen, kaneelpijpje, pruimedant, rode vouvray, rode wijn, suiker en vanillestokje

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Lamsvlees met rode chilipepers en tamarinde

Ingrediënten:
gedroogde chilipepers, gemalen kaneel, gemalen koriander, gemalen kruidnagel, knoflook, kokosmelk, komijn, lamsnek, lamsschouder, nieuwe aardappels, plantaardige olie, santen, suiker, tamarindepasta en ui

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Diner / hoofdgerecht uit Trattoria:

Gestoofd konijn met tomaten en kruiden

Ingrediënten:
balsamicoazijn, gedroogd eekhoorntjesbrood, kip, kippenbouillon, knoflook, konijn, peperkorrels, polenta, rode wijn, tomaat in blik, tomatenpuree en zongedroogde tomatenpasta

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:

Gestoofde gekruide lamsschenkel

Ingrediënten:
ansjovis, balsamicoazijn, basilicum, bleekselderij, bloem, droge witte wijn, gedroogde rode peper, knoflook, korianderzaad, lamsschenkel, marjolein, olijfolie, oregano, peterselie, pruimtomaten, rozemarijn, ui en wortel

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Lahma bi bamia - Vlees met okra's

Ingrediënten:
knoflook, koriander, lamsvlees, okra, peper, rundvlees, suiker, tomaten, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Egyptisch / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Agneau aux fèves vertes et aux amandes - Lamsvlees met verse tuinbonen en amandelen

Ingrediënten:
arachideolie, blanke amandelen, foelie, honing, lamsvlees, peper, schapenvlees, tuinbonen, ui, verse amandelen, water en zout

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Sous vide Turnip

Ingrediënten:
boter, knolraap, water en zout

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Rice crisps

Ingrediënten:
frituurolie, rijstzetmeel, sushi-rijst en water

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Glazed carrots

Ingrediënten:
boter, fructose, water, witte wortel en zout

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Veal sweetbreads

Ingrediënten:
blanke kalfsfond, fino sherry, kalfszwezerik, kaoline aarde, steranijs, venkelzaad, water en zoethout

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Milk foam

Ingrediënten:
champignons, knoflook, knolraap, magere melk, methylcel® f50, prei, sucro®, tijm en ui

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit M. Williams, Chr. MacFadden en Michelle M. Williams - Mixen mengen malen

Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:

Stoofpot van kokos met groente

Ingrediënten:
aardappel, gemalen kokos, gember, groene mango, groene spaanse peper, kelor, komijnzaad, kurkumapoeder, salaam, sperziebonen, standyoghurt en wortel

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

*Blanquette de Veau with Veal sweetbreads, rice crisps, milk foam, glazed carrots, Sous vide Turnip, constructed veal cream, kaolin clay, licorice

Ingrediënten:
geglaceerde wortel, kalfsroom, melkschuim, rijstkrokant, sous-vide knolraap en zwezerik

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Ropa Viejo

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, komijn, laurier, paprika, peultjes, rode paprika (pimenos), rund, tomaat, ui en witte wijn

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

*Pot-au-Feu with Beef Shank Rillette, Sous Vide Veal Tongue, Rare Flatiron Steak, Microwave-Fried Parsley and Carrot Tops, Sous Vide Root Vegetables, Glazed Oxtail and Crispy Ravigote

Ingrediënten:
geglazuurde ossenstaart, ingemaakte kalfstong, kruidnagelolie, magnetron-gebakken peterselie en worteltjes, pot-au-feu consommé, rare flat iron steak, ravigote beignet, rillette van runderschenkel en sous vide wortelgroente

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Constructed veal cream

Ingrediënten:
azijnzuur, blanke kalfsfond, iota® carrageen, kalfsmerg, polysorbaat® 80, tapiocazetmeel, wei proteine isolaat, xanthan® en zout

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Recept uit Jamie, de basis van het koken:

Speciale kipstoofpot

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, dragon, droge witte wijn, druiven, grove mosterd, knoflook, little gem, peterselie, piepkuiken en witte ui

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:

Jambalaya met gerookte ham en kip

Ingrediënten:
bouillon, cajungroente, cajunkruiden, kip, knoflook, peperkorrels, peterselie, plantaardige olie, tasso, tijm, tomaten uit blik, ui, water, witte langkorrelrijst en wortel

Keuken:
Cajun
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Traditioneel Syrisch-Egyptisch stoofgerecht met kobeba 3

Ingrediënten:
abrikozen, bouillon, citroensap, kikkererwten, kobeba, peper, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Syrisch / Egyptisch / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Traditioneel Syrisch-Egyptisch stoofgerecht met kobeba 5

Ingrediënten:
aubergine, bouillon, knoflook, kobeba, peper en zout

Keuken:
Syrisch / Egyptisch / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Cassoulet

Ingrediënten:
boontjes, bouquet garni, eend of gans, knoflook, kruidnagel, prei, rund, tomaat, ui, varken en winterwortel

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Zoetzure lamsyanhi met zwartoogbonen en amandelen

Ingrediënten:
amandelen, appelazijn, bladpeterselie, boter, gedroogde zure kersen, gemalen koriander, gemalen piment, honing, kippenbouillon, knoflook, lamsvlees, milde rode chilipeper, olijfolie, plantaardige olie, sjalot, tijm, trostomaten en zwartoogbonen

Keuken:
Turks
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Kubba bamia - Gestoofde okra of andere groente met gehaktballetjes

Ingrediënten:
aubergine, bladpeterselie, citroensap, courgette, gedroogde limoen, knoflook, koriander, kubba balletjes, munt, okra's, olie, oranje pompoen, peper, selderij, suiker, tomaten, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Iraaks
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Traditioneel Syrisch-Egyptisch stoofgerecht met kobeba 6

Ingrediënten:
bouillon, citroensap, knoflook, kobeba, kurkuma, olie, peper, prei en zout

Keuken:
Syrisch / Egyptisch / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht