stoofgerecht

Zoek naar stoofgerecht in jouw eigen kookboeken

Stoofgerecht koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:

Gestoofd rundvlees met amarone

Ingrediënten:
amarone, bleekselderij, boter, olijfolie, polenta, rode wijn, schouderstuk, sukade (vlees), ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:

In inkt gestoofde inktvis met polenta

Ingrediënten:
inktvis, knoflook, olijfolie, peperoncino, peterselie, polenta, tomaat in blik en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Irish stew met lamshals

Ingrediënten:
aardappel, boter, lamsbouillon, lamshals, lamsnek, peper, tijm, ui, vlees, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Rye Bread

Ingrediënten:
broodmeel, durumbloem, gerstmout, gist, melasse, niervet, oud roggebrood, roggekorrels, roggekorrels, roggemeel, sesamzaad, sherryazijn, gist, vlasspruiten, water, zonnebloempitten en zout

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:

Jambalaya met gerookte ham en kip

Ingrediënten:
bouillon, cajungroente, cajunkruiden, kip, knoflook, peperkorrels, peterselie, plantaardige olie, tasso, tijm, tomaten uit blik, ui, water, witte langkorrelrijst en wortel

Keuken:
Cajun
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Gestoofde fazant

Ingrediënten:
bleekselderij, fazanthen, jeneverbes, kastanje, knoflook, laurier, mascarpone, rode ui, rode wijn, rozemarijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:

Kul asi - Rundergoulash

Ingrediënten:
bladselderij, bloem, chilivlokken, groene puntpaprika, knoflook, komijnpoeder, laurier, mager rundvlees, paprikapuree, pastinaak, plantaardige olie, rijstpilav, tomaten, tomatenpuree, ui, vastkokende aardappels en wortel

Keuken:
Turks
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Gumbo

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, cayennepeper, groene ui, kippenbouillon, kippendij, kippenpoten, knoflook, laurier, oregano, paprika, paprikapoeder, peterselie, slagersrookworst, tijm, tomaten uit blik, ui, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Fejoada completa - Vlees en bonen

Ingrediënten:
farofa de mandioca, gedroogd rundvlees, gerookte ossentong, knoflook, linguica, peper, rode chilipeper, rundernekvlees, spekvet, tomaat, ui, varkensworstjes, zout en zwarte bonen

Keuken:
Braziliaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Fazantstoofpot

Ingrediënten:
bacon, double cream, fazant, madeira en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Lahma bi bamia - Vlees met okra's

Ingrediënten:
knoflook, koriander, lamsvlees, okra, peper, rundvlees, suiker, tomaten, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Egyptisch / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Diner / hoofdgerecht uit Trattoria:

Gestoofd konijn met tomaten en kruiden

Ingrediënten:
balsamicoazijn, gedroogd eekhoorntjesbrood, kip, kippenbouillon, knoflook, konijn, peperkorrels, polenta, rode wijn, tomaat in blik, tomatenpuree en zongedroogde tomatenpasta

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Traditioneel Syrisch-Egyptisch stoofgerecht met kobeba 5

Ingrediënten:
aubergine, bouillon, knoflook, kobeba, peper en zout

Keuken:
Syrisch / Egyptisch / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Traditioneel Syrisch-Egyptisch stoofgerecht met kobeba 4

Ingrediënten:
bouillon, citroensap, kobeba, kweeperen, nootmuskaat, peper, piment, suiker en zout

Keuken:
Syrisch / Egyptisch / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Traditioneel Syrisch-Egyptisch stoofgerecht met kobeba 3

Ingrediënten:
abrikozen, bouillon, citroensap, kikkererwten, kobeba, peper, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Syrisch / Egyptisch / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Cassoulet

Ingrediënten:
boontjes, bouquet garni, eend of gans, knoflook, kruidnagel, prei, rund, tomaat, ui, varken en winterwortel

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Creoole jambalaya - Creoolse jambalaya

Ingrediënten:
garnaal, gekookte ham, groene paprika, knoflook, olijfolie, peper, rijst, tabasco, tijm, tomaat, ui en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Gestoofde kippeningewanden

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, eierdooier, hanenkammen, kippenbouillon, orgaanvlees van kip, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Lokerse paardenstoverij met laurier en witlofsalade

Ingrediënten:
belgische mosterd, boter, jeneverbessen, kervel, kruidnagel, laurier, luikse siroop, mayonaise, mosterdzaad, orval trappist, paardenvlees, peper, rode aalbessenconfituur, sjalot, tijm, ui, wit boerenbrood, witlof en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Kalfsschenkel op milanese wijze

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, kalfsbouillon, kalfsschenkel, kruidenbloem, olijfolie, peper, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:

Papara - Runderstoofpot met brood op grootmoeders wijze

Ingrediënten:
boter, chilivlokken, gedroogde munt, rijst, knoflook, lamsgehakt, mild paprikapoeder, oud brood, plantaardige olie, runderbouillon, tomatenpuree, ui en yoghurt

Keuken:
Turks
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

De beroemde jagersstoofpot van rundvlees

Ingrediënten:
chianti, kalfsschenkel, knoflook, laurier, rode wijn, rozemarijn en runderschenkel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit John Muller en Berthe Meijer - Het literaire eetboek

Diner / hoofdgerecht uit Het literaire eetboek:

Gumbo met garnalen, ham en okra

Ingrediënten:
bruine roux, chilipeper, garnalen, knoflook, laurier, okra, rauwe ham, spekvet, tijm, tomaat, ui en zout

Keuken:
Creools
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Traditioneel Syrisch-Egyptisch stoofgerecht met kobeba 6

Ingrediënten:
bouillon, citroensap, knoflook, kobeba, kurkuma, olie, peper, prei en zout

Keuken:
Syrisch / Egyptisch / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Traditioneel Syrisch-Egyptisch stoofgerecht met kobeba

Ingrediënten:
bouillon, kobeba en woestijntruffel

Keuken:
Syrisch / Egyptisch / Joods
Soort:
stoofgerecht
Je moet eerst inloggen of registreren, voordat je verder kunt gaan.