stoofgerecht

Zoek naar stoofgerecht in jouw eigen kookboeken

Stoofgerecht koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:

Gestoofd rundvlees met amarone

Ingrediënten:
amarone, bleekselderij, boter, olijfolie, polenta, rode wijn, schouderstuk, sukade (vlees), ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:

In inkt gestoofde inktvis met polenta

Ingrediënten:
inktvis, knoflook, olijfolie, peperoncino, peterselie, polenta, tomaat in blik en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:

Marokkaanse lamsstoofpot

Ingrediënten:
couscous, gedroogde abrikozen, gedroogde peper, gember, kaneelstokje, knoflook, komijnzaad, koriander, korianderzaad, lamsnekfilet, laurier, pomodoritomaat, rode ui, rozemarijn, venkelzaad, wijnazijn, yoghurt en zoete aardappel

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Gesmoord rundvlees

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge witte wijn, jeneverbes, laurier, olijfolie, parmaham, peperkorrels, runderbouillon, rundvlees, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Hollandse rendang

Ingrediënten:
bruine suiker, chilipeper, citroen, gemberpoeder, knoflook, kokosmelk, komijn, korianderzaad, kruidnagel, piri piri, rund, sereh en sjalot

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Avas - Gestoofde witte boontjes

Ingrediënten:
citroen, citroensap, gedroogde witte bonen, knoflook, lamsvlees, olijfolie, peper, rundvlees, suiker, tomaten, ui en zout

Keuken:
Grieks / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Yakhni fassoulia - Arabische gestoofde witte boontjes

Ingrediënten:
citroen, citroensap, gedroogde witte bonen, knoflook, lamsvlees, olijfolie, peper, piment, rundvlees, suiker, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Arabisch
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Gestoofd vlees in napolitaanse ragu

Ingrediënten:
droge rode wijn, estratto di pomodoro, lamskrabbetjes, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rigatoni, runderborst, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensschouder en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Loubia - Stoofschotel van ogenboontjes

Ingrediënten:
gedroogde ogenboontjes, kaneel, knoflook, lamsvlees, peper, piment, rundvlees, suiker, tomaten, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Egyptisch / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

*Hungarian Beef Goulash From Glazed Wagyu Beef Cheek With Sour Cream Spaetzle (Csipetke), Smoked Pepper Puree, Compressed Dill Pickled Vegetables And Rye Bread

Ingrediënten:
geperste met dille gepekelde groente, gerookte peperpuree, goulashbouillon, goulashglazuur, roggebrood, sour-cream spätzle (csipetke) en waygu runderwang

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner uit Koken met Sylvia Witteman:

Waterkonijn, stoofpotje van muskusrat

Ingrediënten:
bloem, boter, lente-ui, muskusrat, slagroom, tijm, wild, witte wijn en witte wijnazijn

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Recept uit Jamie, de basis van het koken:

Donkere, kleverige stoofpot

Ingrediënten:
ale, bouillon, caffrey's, chipolataworstjes, guiness, john smith's, lamsstoofvlees, marmite, miniwortel, parelgort, pastinaak, rode ui, rozemarijn en wilde paddestoelen

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Jagerstoof van kip

Ingrediënten:
ansjovis, chianti, groene olijven, kip, knoflook, laurier, rozemarijn, tomaat in blik en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:

Ligurisch gestoofd konijn met rozemarijn, olijven en tomaten

Ingrediënten:
ansjovis, knoflook, konijn, pomodoritomaat, rozemarijn, witte wijn en zwarte olijven

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Diner / hoofdgerecht van Jamie's dinners:

Langzaam gestoofde lamsschouder met geroosterde groenten

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, lamsschouder, laurier, prei, rode ui, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomaat, tomaat in blik en wortel

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / voorgerecht uit Jamie's Italie:

Ongelofelijk Siciliaans auberginestoofsel

Ingrediënten:
amandel, aubergine, groene olijven, kappertjes, knoflook, kruidenazijn, oregano, peterselie, rode ui en tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Recept uit Jamie, de basis van het koken:

Stoofpot van kabeljauw, aardappel en bosui

Ingrediënten:
aardappel, ansjovis, bosui, bouillon, courgette, kabeljauwfilet, melk, peterselie, prei, ui en witte wijn

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Bijgerecht uit Jamie, de basis van het koken:

Zacht gestoofde prei met wijn en tijm

Ingrediënten:
chardonnay, groentebouillon, knoflook, prei, tijm en witte wijn

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Bijgerecht uit Jamie's Italie:

Stoofpot van lentegroenten

Ingrediënten:
erwten, kippenbouillon, kleine artisjok, munt, paarse artisjok, peterselie, prei, prosciutto, snijbiet, spinazie, tuinbonen en witte ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Home made zomer:

Bohémien à la George

Ingrediënten:
aubergines, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tomaten en zout

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Kip met paprika

Ingrediënten:
kippendijen, paprika, peper en zout

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Boeuf aux haricots blancs - Gestoofde witte boontjes met rundvlees

Ingrediënten:
citroen, citroensap, gedroogde witte bonen, harissa, kaneel, knoflook, komijn, koriander, merguez, olijfolie, peper, rundvlees, suiker, tomaten, ui en zout

Keuken:
Grieks / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Varkensstoof Auvergne

Ingrediënten:
aardappel, bouquet garni, groene kool, knolraap, knolselderij, mager spek, ui, varkenshersenen, varkenskop, varkensschenkel, witte haricot bonen en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:

Judiones a la cazuela estilo Jeremy - Jeremy Lee's langzaam bereide limabonen

Ingrediënten:
bleekselderij, extra vierge olijfolie, knoflook, laurier, limabonen, olijfolie, pancetta, pimenton dulce, pimenton picante, rozemarijn, salie, spaanse judionbonen, tijm, ui, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Kalfsblanquette

Ingrediënten:
augurk, beurre manié, bouquet garni, champignons, dooier, double cream(1), kalfsborst en -nek, wortel en zilverui

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht