pasta/noodles

Zoek naar pasta/noodles in jouw eigen kookboeken

Pasta/Noodles koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Gezonde pasta met ansjovis & ui

Ingrediënten:
ansjovis, bigoli, olijfolie, peterselie, spaghetti, ui, witte wijn en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Gnocchi met scampi

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, brandy, cognac, knoflook, olijfolie, peperoncino, peterselie, room, scampi, tomaat in blik, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Recept uit Jamie, de basis van het koken:

Gnocchi met verse tomaten-morieljesaus

Ingrediënten:
basilicum, gnocchi, knoflook, morieljes, parmezaanse kaas en pomodoritomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Noedels met garnalensmaak

Ingrediënten:
gember, garnaal, instantnoedels met garnalensmaak, koriander, lente-ui en limoen

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Pasta Special, 30 leichte Rezepte

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Pasta Special, 30 leichte Rezepte:

Geschmälzte Maultaschen - Gevulde pasta in botersaus

Keuken:
Duits
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Pasta Special, 30 leichte Rezepte

Diner / hoofdgerecht uit Pasta Special, 30 leichte Rezepte:

Krautkrapfen - Met zuurkool en spek gevulde deegrol

Keuken:
Duits
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Recept uit De herenkookclub:

Pastadeeg

Ingrediënten:
aardappel, durum tarwemeel en water

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Recept uit De herenkookclub:

Rigatoni met tomatensaus en buffelmozzarella

Ingrediënten:
basilicum, bliktomaat, buffelmozzarella, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rigatoni, rozemarijn, tijm en ui

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Tagliatelle al prosciutto - Tagliatelle met parma-ham

Ingrediënten:
boter, parmaham, parmezaanse kaas, tagliatelle, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Orecchiette met rucola

Ingrediënten:
aardappel, cayennepeper, chilipoeder, knoflook, olijfolie, orecchiette, oregano, pecorino, pomodori uit blik, ricotta, rucola, ui, wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Conchiglie met zeevruchten

Ingrediënten:
boter, conchiglie, droge witte wijn, olijfolie, rucola, sint-jakobsschelp, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Recept uit The naked chef:

Speciaal pastarecept

Ingrediënten:
eieren, fijne griesmeel, fijne griesmeel en harde tarwebloem

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Recept uit Jamie, de basis van het koken:

Ravioli met geroosterde rode ui, tijm, pijnboompitten en aardappel

Ingrediënten:
aardappel, balsamicoazijn, parmezaanse kaas, pastadeeg, pijnboompitten, rode ui en tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Pasta Küche, 30 neue Rezeptideen

Recept uit Pasta Küche, 30 neue Rezeptideen:

Garganelli mit Grünem Spargel und Belper Knolle

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Noedels met basilicum en langoustines

Ingrediënten:
basilicum, boter, pasta, knoflook, langoustines, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, tomaten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Noedels met basilicum en ham

Ingrediënten:
basilicum, boter, gekookte ham, pasta, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, tomaten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Tagliatelli met truffel en ganzenlever

Ingrediënten:
boter, ganzenlever, nootmuskaat, peper, tagliatelle, truffelsap, zout en zwarte truffel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Ravioli

Ingrediënten:
beurre blanc, pastadeeg en raviolivulling

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Recept uit De truffel:

Ravioli met knolselderijvulling

Ingrediënten:
00-bloem, boter, ei, eiwit, kastanjemeel, knolselderij, nootmuskaat, prei, witte truffel, witte ui en zout

Keuken:
Frans / Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Sandra Bekkari en Beeld Ambassadeurs - Fast Food

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Fast Food:

Courgetti met burrata, prosciutto en een saus van zongedroogde tomaatjes

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, burrata, courgette, kappertje, knoflook, passata, pijnboompitten, prosciutto, sjalot en zongedroogde tomaat

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Gesmolten maultaschen met gehaktvulling

Ingrediënten:
bieslook, bladspinazie, bloem, cayennepeper, citroenrasp, ei, eiwit, geklaarde boter, groentebouillon, halfom gehakt, knoflook, mosterd, nootmuskaat, oud brood, paprikapoeder edelsusz, peper, peterselie, prei, sjalot, witte ui, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

linzen-noedelragout met cavolo nero

Ingrediënten:
cavolo nero, chorizo, knoflook, olijfolie, pecorino, penne, peper, rode linzen, tomaten uit blik, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Linguine alla Genovese

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, linguine, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pesto alla genovese, prinsessenbonen, sjalot, vastkokende aardappel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:

Pasta met sous-vide ossenstaart

Ingrediënten:
jeneverbes, knoflook, laurier, ossenstaart, pappardelle, parmezaanse kaas, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees en zout

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Linguine met tonijn-cheddarballetjse in tomatensaus

Ingrediënten:
belegen kaas, cheddar, ei, linguine, olijfolie, tomatensaus, tonijn op olie, witbrood, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / hoofdgerecht uit Italië:

Vegetarische penne met savooiekool

Ingrediënten:
cashewnoten, olijfolie, pecannoten, penne, peper, savooiekool, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles