pasta/noodles

Zoek naar pasta/noodles in jouw eigen kookboeken

Pasta/Noodles koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Gezonde pasta met ansjovis & ui

Ingrediënten:
ansjovis, bigoli, olijfolie, peterselie, spaghetti, ui, witte wijn en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Gnocchi met scampi

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, brandy, cognac, knoflook, olijfolie, peperoncino, peterselie, room, scampi, tomaat in blik, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / hoofdgerecht uit Italië:

Pasta col pomodoro arrabbiata - Pasta met scherpe tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, olijfoliebrood, parmigiano-reggiano, penne, spaghetti, suiker en tomaten uit blik

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel 1 notitie

Recept uit De pastabijbel:

Spaghetti met tonijn, paddestoelen en spek

Ingrediënten:
champignons, gedroogde porcini, knoflook, olijfolie, ontbijtspek, pancetta, parmezaanse kaas, spaghetti, tonijn in olie, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Zwarte pasta met ricotta

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge olijfolie, ricotta, rode chilipeper, zout, zwarte pasta en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

Basisrecept uit The Naked Chef is terug:

Verbluffend pastarecept

Ingrediënten:
ei, pasta-tarwebloem en semolina

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :

Maccheroni alla Norma / Macaroni met tomatensaus en aubergine

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, knoflook, macaroni, olijfolie, peper, ricotta, suiker, tomaten en zout

Keuken:
Siciliaans / Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking

Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :

Cannelloni al sugo / Cannelloni met vleessaus

Ingrediënten:
bloem, caciocavallo, doperwten, ei, lente-ui, parmezaanse kaas, peper, rundergehakt, tomatensaus, tuma en varkensgehakt

Keuken:
Siciliaans / Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / hoofdgerecht uit Italië:

Orecchiette con rucola - Pasta met rucola

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, knoflook, orecchiette, peperoncino en rucola

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Fusilli met een saus van tomaten en balsamicoazijn

Ingrediënten:
balsamicoazijn, fusilli, knoflook, kristalsuiker, olijfolie, pecorino, pomodori uit blik, rucola, zongedroogde tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / hoofdgerecht uit Italië:

Pasta col pomodoro - Pasta met tomaat

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, olijfoliebrood, parmigiano-reggiano, penne, spaghetti, suiker en tomaten uit blik

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Recept uit Mediterrane Odyssee:

Pasta met tomaten, kappertjes en munt

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, gedroogde chilipeper, kappertjes, kerstomaat, knoflook, munt, spaghetti en trostomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Conchiglie met geroosterde groenten

Ingrediënten:
aubergine, conchiglie, courgette, extra vierge olijfolie, gele paprika, knoflook, majoraan, oranje paprika, oregano, peterselie, pomodori, rode paprika, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Recept uit Dressings en marinades:

Pasta met notenmayonaise

Ingrediënten:
notenmayonaise en pasta

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / hoofdgerecht uit Italië:

Pasta col pomodoro e odori - Pasta met tomaat extra gevuld

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, olie, olijfoliebrood, parmigiano-reggiano, penne, selderij, spaghetti, suiker, tomaten uit blik, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Trenette met zeevruchten

Ingrediënten:
basilicum, droge witte wijn, garnaal, knoflook, mosselen, olijfolie, peterselie, pomodori uit blik, rode chilipeper, trenette, ui, venusschelpen, kruiden, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Lasagna met schaaldieren

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, fontina, knoflook, lasagnavellen, melk, panna da cucina, parmezaanse kaas, reuzengarnaal, room, saffraanpoeder, sint-jakobsschelp, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Conchiglie uit Pisa

Ingrediënten:
basilicum, conchiglie, extra vierge olijfolie, knoflook, pomodori, ricotta, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Recept uit Jamie, de basis van het koken:

Caramella met munt en ricotta

Ingrediënten:
citroen, munt, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pastadeeg en ricotta

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Recept uit Jamie's dinners:

Eenvoudige lasagna uit de oven

Ingrediënten:
ansjovis, buikspek, butternut-pompoen, crème fraîche, gedroogde rode peper, kruiden, gerookte bacon, kaneel, knoflook, korianderzaad, lasagnavellen, laurier, melk, mozzarella, pancetta, parmezaanse kaas, rode wijn, runderschenkel, stooflappen, tomaat in blik, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Boekweitpasta met aardappelen en kool

Ingrediënten:
00-bloem, aardappel, asiago, bittokaas, boekweitmeel, boter, ei, knoflook, melk, parmezaanse kaas, peper, salie, savooiekool, tomakaas en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Lasagnette met rode bonen

Ingrediënten:
gedroogde rozemarijn, knoflook, lasagnette, margarine, olijfolie, ontbijtspek, pecorino, peper, peterselie, rode bonen uit blik, rode spaanse peper, salie, sjalot en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Tomaat: Pasta all'amatriciana

Ingrediënten:
bacon, basilicum, bruine ui, bucatini, chilivlokken, extra vierge-olijfolie, kinnebakspek, knoflook, oregano, pancetta, parmezaanse kaas, pecorino romano, penne, ricotta salata, rigatoni, rode ui, spaghetti, tomaat, tomaten uit blik, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Mori soba

Ingrediënten:
groentebouillon, japanse sojasaus, mirin, prei, soba en suiker

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Recept uit Jamie's Italie:

Carbonara met worst

Ingrediënten:
citroen, ei, linguine, pancetta, parmezaanse kaas, peterselie, slagroom en worstjes

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Tomaat: Romige pasta alla pomarola

Ingrediënten:
basilicum, bruine ui, bucatini, crème fraîche, extra vierge-olijfolie, knoflook, oregano, parmezaanse kaas, pecorino romano, penne, ricotta, ricotta salata, rigatoni, rode ui, spaghetti, tomaat, tomaten uit blik en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles