pasta/noodles

Zoek naar pasta/noodles in jouw eigen kookboeken

Pasta/Noodles koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Gezonde pasta met ansjovis & ui

Ingrediënten:
ansjovis, bigoli, olijfolie, peterselie, spaghetti, ui, witte wijn en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Gnocchi met scampi

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, brandy, cognac, knoflook, olijfolie, peperoncino, peterselie, room, scampi, tomaat in blik, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Cannelloni met tofu en groente

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, bamboescheuten, cannelloni, chilipeper, djeroek poeroet, knoflook, korianderblaadjes, laos, lichte sojasaus, palmsuiker, sjalot, tofu en vegetarische oestersaus

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Sambusak in Perzische stijl

Ingrediënten:
azijnsaus, gehakt, mosterdsaus, olijfolie, pastadeeg, sesamolie en specerijen

Keuken:
Mediterraans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Avondmaal uit Fresh en light:

Parelgortrisotto

Ingrediënten:
cavolo nero, kippensoep, knoflook, olijfolie, parelgort, parmezaanse kaas, prei, rode wijn, spek en tijm

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Pasta Special, 30 leichte Rezepte

Diner / hoofdgerecht uit Pasta Special, 30 leichte Rezepte:

Japanische Buchweizennudeln mit Blumenkohl - Japanse soba-noedels met bloemkool

Keuken:
Japans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Pasticcio di maccheroni con fegatttini e polpettine - Pastei met pasta, gehaktballetjes en kippenlevertjes

Ingrediënten:
bloem, ei, eidooier, kalfsgehakt, kippenlever, kippenvet, lamsgehakt, maccheroni, nootmuskaat, penne, peper, plantaardige margarine, rundergehakt, suiker, ui, witte wijn, zitti, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Joods / Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Pasta Special, 30 leichte Rezepte

Diner / hoofdgerecht uit Pasta Special, 30 leichte Rezepte:

Linsen und Spätzle - Linzen met spätzle

Keuken:
Midden-Europees
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Sambusak in Perzische stijl

Ingrediënten:
azijnsaus, gehakt, mosterdsaus, olijfolie, pastadeeg, sesamolie en specerijen

Keuken:
Mediterraans / Iraans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Ravieles

Ingrediënten:
bloem, boter, kaas, peterselie, salie, sjalot en suiker

Keuken:
Mediterraans / Brits
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Simpel

Recept uit Simpel:

Pappardelle met rozenharissa, zwarte olijven en kappertjes

Ingrediënten:
cherrytomaatjes, gedroogde pappardelle, griekse yoghurt, kalamataolijven, kappertjes, peterselie, rozenharissa en ui

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Tortelle di piselli e di faggioli freschi - Gevulde pasta met verse erwten en bonen

Ingrediënten:
boter, doperwten, eidooier, kaneel, kruidnagel, lente-ui, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pastadeeg, peper, provatura-kaas, ricotta, sperziebonen, suiker en vleesbouillon

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Tagliolini met venusschelpen en mosselen

Ingrediënten:
droge witte wijn, knoflook, mosselen, olijfolie, peterselie, rode chilipeper, ui, venusschelpen, visbouillon, zout, zwarte peper en zwarte tagliolini

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Simpel

Recept uit Simpel:

Fettuccine met pittige cherrytomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, cherrytomaatjes, fettucine, fijne kristalsuiker, gedroogde anchopeper, knoflook en parmezaanse kaas

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Agnolotti uit piemonte met boter en salie

Ingrediënten:
boter, brasato van rundvlees, kipfilet, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pastadeeg, peper, salie, snijbiet, spinazie, worst en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

strangozzi met ansjovis en paprika

Ingrediënten:
ansjovisfilet, chilipepers, extra vierge olijfolie, knoflook, peterselie, rode paprika en strangozzi

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Simpel

Recept uit Simpel:

Orzo met garnalen, tomaten en gemarineerde feta

Ingrediënten:
basilicum, chilivlokken, feta, groentebouillon, knoflook, orzo, garnaal, sinaasappelschil, tomatenblokjes uit blik en venkelzaad

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Simpel

Recept uit Simpel:

Pasta met pecorino en pistachenoten

Ingrediënten:
ansjovisfilets, basilicum, citroen, gedroogde trofie, knoflook, olijfolie, pecorino, peultjes en pistachenoten

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Tagliatelle met kruiden

Ingrediënten:
basilicum, boter, chilipoeder, droge witte wijn, extra vierge olijfolie, groentebouillon, knoflook, laurierblad, munt, peterselie, rozemarijn, salie, sjalot, tagliatelle, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Bucatini met tomaten- en chilipepersaus

Ingrediënten:
bucatini, droge witte wijn, gerookt ontbijtspek, olijfolie, pancetta, pecorino, pomodori uit blik, rode chilipeper, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Simpel

Recept uit Simpel:

Gigli met kikkererwten en za'atar

Ingrediënten:
ansjovisfilets, bruine basterdsuiker, citroen, gemalen komijn, giglipasta, jonge spinazieblaadjes, kikkerwten uit blik, kippenbouillon, knoflook, peterselie, tijm, ui en za'atar

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Penne met artisjokken

Ingrediënten:
artisjok, citroensap, droge witte wijn, kappertjes, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, penne, peterselie, pomodori uit blik, ui, venkelknol, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Spaghetti met aubergines

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, knoflook, olijfolie, pomodori, ricotta salata, roerbakolie, spaghetti, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Eliche met worst en radicchio

Ingrediënten:
droge witte wijn, eliche, italiaanse varkensworst, olijfolie, passata, radicchio, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Pasta Special, 30 leichte Rezepte

Recept uit Pasta Special, 30 leichte Rezepte:

Nudelteig 6 für kastaniennudeln - Noedeldeeg 6 voor kastanjenoedels

Keuken:
Frans / Internationaal / Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Pasta Special, 30 leichte Rezepte

Recept uit Pasta Special, 30 leichte Rezepte:

Nudelteig 4 für lasagne und tagliatelle - Noedeldeeg 4 voor lasagne en tagliatelle

Keuken:
Internationaal / Italiaans
Soort:
pasta/noodles