pasta/noodles

Zoek naar pasta/noodles in jouw eigen kookboeken

Pasta/Noodles koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Gezonde pasta met ansjovis & ui

Ingrediënten:
ansjovis, bigoli, olijfolie, peterselie, spaghetti, ui, witte wijn en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Gnocchi met scampi

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, brandy, cognac, knoflook, olijfolie, peperoncino, peterselie, room, scampi, tomaat in blik, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Gnocchi op zijn Romeins

Ingrediënten:
boter, durumbloem, ei, gruyère, melk, nootmuskaat en parmezaanse kaas

Keuken:
Frans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Bami goreng

Ingrediënten:
bleekselderij, champignons, ei, garnaal, gedroogde chinese paddestoelen, gember, kippenbouillon, kippenvlees, knoflook, koolblad, lichte sojasaus, mie, olie, peper, prei, varkensvlees en zout

Keuken:
Indonesisch / Chinees
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:

Consum Cassoni (Groentepakketjes uit de pan)

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, knoflook, olijfolie, spinazie, sultanarozijnen, ui en volle melk

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Canneloni

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignons, durum-tarwemeel, ei, eidooier, knoflook, olie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, runderfond, rundergehakt, spinazie, tomatenpuree, tomatensaus, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Vermicelli met salamisaus

Ingrediënten:
dikke vermicelli, droge witte wijn, gerookte kaas, gezeefde tomaten, knoflook, margarine, olijfolie, salami en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Sicily :

Pasta ai quadrucci di pesce spada, capperi e pistacchio - Pasta met zwaardvis, kappertjes en pistaches

Ingrediënten:
ditalini rigati, gezouten kappertjes, kerstomaat, knoflookolie, olijfolie, pistache, prezzemoli e aglio, rode spaanse peper, witte wijn, zeezout, zwaardvissteak en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Sicily :

Pasta con la bottarga - Spaghetti met bottarga

Ingrediënten:
bottarga, knoflookolie, olijfolie, bladpeterselie, rode spaanse peper en spaghetti

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Sicily :

Spaghetti con ricci mare - Spaghetti met kuit van zee-egel

Ingrediënten:
knoflookolie, olijfolie, prezzemoli e aglio, rode spaanse peper, spaghetti, zee-egelkuit, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Pasta met kikkererwten

Ingrediënten:
kikkererwten, knoflook, olijfolie, peper, rode peper, verse pasta en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Recept uit Aan tafel met Verdi:

Pastadeeg, basisrecept

Ingrediënten:
ei, eidooier, olijfolie en tarwebloem

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Sicily :

Tagliatelle con fiori di zucchine - Tagliatelle met courgettebloemen

Ingrediënten:
courgette, courgettebloem, eidooier, kippenbouillon, olijfolie, pecorino, saffraan, tagliatelle, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Sicily :

Pasta al polpo - Spaghetti met octopus

Ingrediënten:
knoflook, octopus, olijfolie, bladpeterselie, prezzemoli e aglio, pruimtomaat, rode spaanse peper, spaghetti, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Sicily :

Spaghetti marinara alla Vittorio - Vittorio's seafood spaghetti

Ingrediënten:
garnalen, inktvis, knoflookolie, linguine, mosselen, olijfolie, prezzemoli e aglio, rode spaanse peper, spaghetti, tomaat uit blik, venusschelpen, witte wijn, zeezout, zwaardvis en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Sicily :

Spaghetti con gamberi e pistacchio - Spaghetti met garnalen en pistache

Ingrediënten:
garnalen, garnalenbouillon, knoflookolie, olijfolie, pistache, prezzemoli e aglio, rode spaanse peper, spaghetti, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Sicily :

Pasta al bero di seppia - Spaghetti met inktvisinkt

Ingrediënten:
inktvisinkt, knoflookolie, olijfolie, spaghetti, tomaat uit blik, zeekat, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Sicily :

Spaghetti tagliuzzati con zuppa di aragosta - Spaghetti met kreeft

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflookolie, kreeft, laurier, olijfolie, bladpeterselie, prezzemoli e aglio, pruimtomaat, rode spaanse peper, spaghetti, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :

Timballo di maccheroni - Pasta met aubergine, gebakken

Ingrediënten:
aubergine, boter, broodkruim, caciocavallo, knoflook, olijfolie, pecorino, penne rigate, rigatone, tomaat uit blik, ui en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Sicily :

Cavatelli - Ricotta pasta

Ingrediënten:
ansjovisfilet op olie, bloem, ei, olijfolie, ricotta, rode wijn, suiker, tomatenpuree, tomatensaus, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Sicily :

Rigatoni con broccoli in tegame - Rigatoni met brocolli, ansjovis, pijnappelpitten en gele rozijnen

Ingrediënten:
ansjovisfilet op olie, boter, broccoli, gele rozijnen, gezouten ansjovisfilet, olijfolie, pecorino, pijnboompitten, rigatoni, tomaat uit blik, tomatenpuree, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Sicily :

Ditalini con broccoli, acciughe, olive e pangrattato - Ditalini met broccoli, ansjovis, olijven en paneermeel

Ingrediënten:
broccoli, broodkruim, ditalini rigati, gedroogde chilivlokken, gezouten ansjovisfilet, knoflookolie, olijfolie, prezzemoli e aglio, witte wijn, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Recept uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Tagliatelle met worst en doperwten

Ingrediënten:
doperwten, groene tagliatelle, knoflook, margarine, oude hollandse kaas, slagroom, ui, verse worst en witte tagliatelle

Keuken:
Nederlands / Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Simpel

Recept uit Simpel:

Spaghetti met ansjovis en zeekraal

Ingrediënten:
aleppochilivlokken, ansjovisfilets, citroen, droge witte wijn, knoflook, peterselie, spaghetti en zeekraal

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Zoete lokshen kugel - Zoete noedelpudding

Ingrediënten:
ei, eiernoedels, kippenvet, plantaardige olie, rozijnen, suiker, ui, vermicelli, zout en zwarte peper

Keuken:
Israëlisch / Asjkenazisch / Joods
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Lunch uit De Griekse keuken thuis:

Lamsvlees uit de oven met tomaat, knoflook en pasta

Ingrediënten:
gedroogde oregano, kefalotyri, knoflook, lamsschouder, olijfolie, orzo, tomaten, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
pasta/noodles