pasta/noodles

Zoek naar pasta/noodles in jouw eigen kookboeken

Pasta/Noodles koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Zeeduivel & bavettelasagna

Ingrediënten:
bavettepasta, bloem, boter, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peperoncino, peterselie, tijm, tomatenpassata, ui, witte wijn en zeeduivel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Gezonde pasta met ansjovis & ui

Ingrediënten:
ansjovis, bigoli, olijfolie, peterselie, spaghetti, ui, witte wijn en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Spaghetti met eieren, spek room

Ingrediënten:
creme fraiche, ei, olijfolie, ontbijtspek, pancetta, parmezaanse kaas, spaghetti, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Farfalle met tomaten-doperwtensaus

Ingrediënten:
basilicum, diepvrieserwtjes, farfalle, mascarpone, olijfolie, ontbijtspek, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Stevige tomatensaus

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, italiaanse pomodori, knoflook, peterselie, spekvet, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Linguine ala bottarga - Linguine met bottarga

Ingrediënten:
bottarga, chilipeper, knoflook, linguine, olijfolie, peper, peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Orecchiete alle cime di rapa e peperoncino - Orecchieti met raapstelen en chilipeper

Ingrediënten:
ansjovisfilet, knoflook, olijfolie, orecchiette, peper, raapstelen, rode chilipeper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Macaronischotel

Ingrediënten:
bechamelsaus, gehaktballetjes, macaroni, mozzarella, tomatensaus, zeezout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Recept uit De truffel:

Ravioli met eekhoorntjesbroodcrème

Ingrediënten:
bloem type 00, bourgondische truffel, eekhoorntjesbrood, ei, kippenbouillon, knoflook, noilly prat, olijfolie, piment d'espelette en sjalot

Keuken:
Frans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Tagliatelli met truffel en ganzenlever

Ingrediënten:
boter, ganzenlever, nootmuskaat, peper, tagliatelle, truffelsap, zout en zwarte truffel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Noedels met basilicum en ham

Ingrediënten:
basillicum, boter, gekookte ham, gekookte pasta, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, tomaten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Noedels met basilicum en langoustines

Ingrediënten:
basillicum, boter, gekookte pasta, knoflook, langoustines, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, tomaten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Ravioli

Ingrediënten:
beurre blanc, pastadeeg en raviolivulling

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Paglia e fieno met speck

Ingrediënten:
boter, parmezaanse kaas, pastadeeg, rozemarijn, slagroom, speck, tagliatelle en vlees

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Linguine met zee-egels

Ingrediënten:
chilipepers, extra vierge olijfolie, knoflook, linguini, peterselie, zee-egels en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Pasta met pesto

Ingrediënten:
basilicum, grof zeezout, knoflook, ligurische olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten en trofie

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel

Diner / hoofdgerecht uit Heerlijk simpel:

Spaghetti carbonara

Ingrediënten:
doperwten, eidooier, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, slagroom en spaghetti

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De truffel:

Cappellacci met ricotta-spinazievulling en lauwe vinaigrette met truffelsap

Ingrediënten:
bloem type 00, ei, eiwit, olijfolie, piment d'espelette, ricotta, spinazie, vinaigrette met truffelsap, water, zomertruffel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Pittlge boekweitnoedels (Suan La Qiao Mian)

Ingrediënten:
boekweitnoedels, chili-olie, chilipeper, chinkiangazijn, fijne kristalsuiker, knoflook, lente-ui, olie en sojasaus

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Plttige boekweitnoedels met kip

Ingrediënten:
kip en pittige boekweitnoedels

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Heet-zure gekookte dumplings

Ingrediënten:
bouillon, chili-olie, chinese bieslook, dumplingvellen, ei, gember, koriander, lente-ui, sesamolie, shaoxingwijn, sojasaus, varken en zwarte rijstazijn

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Dumplingvulling van venkelloof en varkensgehakt

Ingrediënten:
bouillon, chili-olie, chinkiangazijn, dumplingvellen, ei, gember, sesamolie, shaoxingwijn, sojasaus, varken en venkelzaad

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Tagliolini con la bagna brusca o salsa agresta - Tagliolini met eier-citroensaus

Ingrediënten:
citroensap, ei, eidooier, kippenbouillon, maïzena, olijfolie, peper, tagliolini, verjus en zout

Keuken:
Joods / Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Dumplingvulling van Chlnese kool en varkensgehakt

Ingrediënten:
bouillon, chili-olie, chinese kool, chinkiangazijn, dumplingvellen, ei, gember, sesamolie, shaoxingwijn, sojasaus en varken

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Dumplingvulling van roerei en bieslook

Ingrediënten:
chili-olie, chinese bieslook, chinkiangazijn, dumplingvellen, ei, garnalen en sojasaus

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Basisrecept uit Eten in Italie:

Verse eierpasta

Ingrediënten:
00-bloem, ei en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles