pasta/noodles

Zoek naar pasta/noodles in jouw eigen kookboeken

Pasta/Noodles koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Gezonde pasta met ansjovis & ui

Ingrediënten:
ansjovis, bigoli, olijfolie, peterselie, spaghetti, ui, witte wijn en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Gnocchi met scampi

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, brandy, cognac, knoflook, olijfolie, peperoncino, peterselie, room, scampi, tomaat in blik, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Pasta met boerenkool en worst

Ingrediënten:
boerenkool, feta, orecchiette, ricotta, tuinerwten, ui, venkelworst en venkelzaad

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:

Pasta met broccoli en ansjovis

Ingrediënten:
ansjovis in olie, broccoli, chilivlokken, farfalle, knoflook, milde olijfolie en vis

Keuken:
Nederlands
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Cappellacci - Ravioli gevuld met zoete aardappelen

Ingrediënten:
amarettikoekjes, botersaus met parmezaanse kaas, eidooier, geel pastadeeg, nootmuskaat, oranje zoete aardappel, parmezaanse kaas, peterselie, prosciutto, roomsaus met boter en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:

Tagliatelle met pastinaak, roomsaus en spekjes

Ingrediënten:
grove mosterd, knoflook, parmezaanse kaas, pastinaak, rozemarijn, slagroom, spekreepjes, tagliatelle, ui en witte wijnazijn

Keuken:
Nederlands
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Aardappel-spekmaultaschen

Ingrediënten:
aardappelen, boter, eidooier, gemalen karwijzaad, griesmeel van harde tarwe, knoflook, kruidencroutons, laurier, majoraan, peterselie, rozemarijn, spek, tarwemeel, tijm en ui

Keuken:
Duits
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:

Tortelloni alla zucca (Pompoentortelli)

Ingrediënten:
boter, ei, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, pompoen, salieblaadjes en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:

Tagliatelle al prosciutto di Parma (Lintmacaroni met parmaham)

Ingrediënten:
boter, parmaham, parmezaanse kaas, pastadeeg en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Cocoa Tajarin with Sea Urchin Bottarga, Pink Grapefruit Confit and Sea Urchin Butter,

Ingrediënten:
cacao-tajarin, dragon, grapefruit, roze grapefruitconfit, zee-egelboter, zee-egelbottarga en zwarte peperkorrels

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Schwarze Nudeln / Zwarte pasta

Ingrediënten:
bloem, distelolie, ei, eidooier, inktvisinkt en zout

Keuken:
Duits
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:

Tortelli d'erbette *Tirtelli met spinazie-ricottavulling)

Ingrediënten:
basilicum, bladspinazie, dragon, marjolein, oregano, parmezaanse kaas, pastadeeg, peterselie en ricotta

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Rezepte aus 40 jahren

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rezepte aus 40 jahren:

Schwarze Ravioli mit Drachenkopf / Zwarte ravioli met schorpioenvis

Ingrediënten:
vis

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Open ravioli met asperge

Ingrediënten:
bloem, geklaarde boter, noedeldeeg, rode bietengranulaat, rode bietensap, suiker, uispruiten, witte asperge en zout

Keuken:
Duits
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Spaghetti carbonara

Ingrediënten:
ei, knoflook, parmezaanse kaas, peterselie, spaghetti en varken

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Lintnoedels met bonen en pancetta

Ingrediënten:
citroen, gedroogde borlottibonen, honing, knoflook, lintnoedels, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, peper, radicchio, rozemarijn, salie, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Sicily :

Pasta con la mollica - Spaghetti met broodkruim en ansjovis

Ingrediënten:
broodkruim, gezouten ansjovis, olijfolie, spaghetti en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Sicily :

Pasta con le sarde - Pasta met sardine, ansjovis, venkel, rozijnen en pijnappelpitten

Ingrediënten:
ansjovisfilet op olie, broodkruim, bucatini, gele rozijnen, gezouten ansjovisfilet, olijfolie, pijnboompitten, saffraan, sardinefilet, strattu, tomatenpuree, ui, venkelzaad, wilde venkel, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Noedels met garnalensmaak

Ingrediënten:
gember, garnaal, instantnoedels met garnalensmaak, koriander, lente-ui en limoen

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Recept uit The naked chef:

Spinaziepasta

Ingrediënten:
spinazie

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Recept uit The naked chef:

Bietenpasta

Ingrediënten:
bietjes

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:

Orzo met geroosterde cherrytomaatjes en feta

Ingrediënten:
cherrytomaten, feta, gerookte spekreepjes, knoflook, olijfolie, orzo, rozemarijn en verse doperwten

Keuken:
Nederlands
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit E. Banziger - Het gouden olijfolie boek

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het gouden olijfolie boek:

Pasta alla rape

Ingrediënten:
broccoletti, chilipeper, knoflook, spaghetti en witte wijn

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Bijgerecht uit Noedels:

Basisrecept gebakken noedels

Ingrediënten:
champignons petits, eiernoedels, gember, kippenbouillon, knoflook, korianderzaad, lente-ui, lichte sojasaus, pindaolie, sjalot, tomatenpuree, ui, witte peper, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / hoofdgerecht uit Italië:

Paglia e fieno - Tweekleuren tagliatelle met erwtjes, ham en room

Ingrediënten:
boter, doperwten, gekookte ham, gele tagliatelle, groene tagliatelle, slagroom en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Ravioli

Ingrediënten:
beurre blanc, pastadeeg en raviolivulling

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles