Drinken / aperitief uit Ciao Bella:
Rossini
- Ingrediënten:
- aardbei, citroensap en prosecco
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- drank (alcoholisch)
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Aardbei wordt beschouwd als rood fruit.
Aardbei (Fragaria, Latijn > “fragans” = geurend) is een geslacht van bloeiende planten uit de rozenfamilie (Rosaceae), vooral bekend om zijn eetbare vruchten. Botanisch gezien is de aardbei een schijnvrucht. Er zijn meer dan twintig soorten en van de geteelde aardbei zijn er vele honderden rassen… Wikipedia
Alternatieve naam: aardbeien.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met aardbei in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient aardbei:
Drinken / aperitief uit Ciao Bella:
Diner / nagerecht uit From farm to fork in Twente:
Diner / nagerecht uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Moleculair koken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / nagerecht uit Story on a Plate:
Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:
Ontbijt / drinken uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit delicious. magazine - 2014-08:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2015-07:
Diner / nagerecht uit Arabia:
Drinken uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2010-07:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2010-07:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2013-06:
Recept uit delicious. magazine - 2007-05:
Recept uit delicious. magazine - 2007-05:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2009-05:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2015-07:
Recept uit delicious. magazine - 2011-07:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel: