Truffeljus

Alternatieve naam: jus de truffes.

Zoek naar truffeljus in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met truffeljus in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste truffeljus recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient truffeljus:

Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Salade Oosterscheldekreeft met asperge, vinaigrette van truffel, sjalottenchutney en kletskoppen van sesamzaad

Ingrediënten:
asperge, balsamicoazijn, bieslook, bloem, brood, citroen, cognac, crème fraîche, ganzenvet, gerookt spek, kippenbouillon, laurier, nootmuskaat, olijfolie, oosterscheldekreeft, peper, poedersuiker, prei, roomboter, selderij, sesamzaad, sinaasappelsap, sjalot, truffeljus, ui, water, winterwortel, witte wijn, zout en zwarte truffel

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Truffelsaus

Ingrediënten:
eierdooiers, gevogeltebouillon, room, sherry, truffel, truffeljus, vetstof en witte wijn

Soort:
warme sauzen
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Eendenleverflan

Ingrediënten:
bruine gevogeltefond, cognac, eendenleverparfait, eidooier, madeira, port, room, truffeljus, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Truffel-knolselderijcrème

Ingrediënten:
boter, eidooier, fleur de sel, kippenbouillon, knolselderij, truffeljus, witte peper en zilveren suikerparels

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Snack of tussendoortje uit Modernist Cuisine [3]:

Cromesquis

Ingrediënten:
broodkruim, crème fraîche, ei, eidooier, foie gras van eend, frituurvet, gelatine, gellan, iota carrageen, rode port, truffeljus, ultra sperse 3®, zout en zwarte truffel

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Groente-truffelvinaigrette

Ingrediënten:
bleekselderij, druivenpitolie, fleur de sel, lente-ui, olijfolie, oude balsamicoazijn, truffeljus, truffelschillen, walnootolie, wortel en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Truffelboter

Ingrediënten:
boter, gevogeltefond, slagroom, truffel, truffeljus, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
samengestelde boter
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:

Kabeljauw met eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
eekhoorntjesbrood, geklaarde boter, kabeljauwrugfilet, kalfsfond, knoflookpuree, olijfolie, bladpeterselie, truffeljus, visbouillon, witte peperkorrels, zeezout en zilverui

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Bijgerecht uit 45 geniale rezepten:

Selderijpuree

Ingrediënten:
boter, knolselderij, melk, nootmuskaat, room, slagroom, truffeljus, truffelschillen, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
groente
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Hure de homard et de confit de foie de canard - Preskop van kreeft en confit van eendenlever

Ingrediënten:
bakzout, court-bouillon, dragon, eendenlever, eikenbladsla, ganzenvet, gelatine, jus de truffes, kervel, kreeft, krulandijvie, laurier, noilly prat, peper, peperkorrels, prei, rode sla, sjalotten, tijm, troskerstomaat, truffelvinaigrette, wilde spinazie, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
gevogelte / orgaanvlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / voorgerecht uit The Last Waltz:

Terrine van Limburgs konijn met truffel

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, ganzenlever, kalfsfilet, katenspek, konijnenbout, konijnenfond, konijnenlever, konijnenrug, peper, sjalot, truffeljus, vetspek, wild en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
paté/terrine