Terrine de foie d´oie mariné ~ Terrine van gemarineerde ganzenlever

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 110 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
voorgerecht
Soort:
gevogelte / paté/terrine

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gegrilde patrijs, fazant, lijster of kwartel

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Ganzenleverpastei, diervriendelijk

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

lolly van ganzenlever met aardbei en rabarber

Een recept uit L. Eykens - Home made by Bartholomeus

Ganzenlever on the rocks

Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken