Rode port

Rode port wordt beschouwd als port.

Zoek naar rode port in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met rode port in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste rode port recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient rode port:

Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Hoofdgerecht uit Wild:

Fazant met port

Ingrediënten:
boeter, citroensap, fazanthen, olijfolie, paprikpoeder, peper, port, slagroom en zout

Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Restaurant Greetje en Ronald Hoeben - Neêrlands roem

Nagerecht uit Neêrlands roem:

Stoofperen met port

Ingrediënten:
anijsster, citroenschil, kaneelstokje, kristalsuiker, port, rode wijn, sinaasappelschil, stoofperen en vanillestokje

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / fruit / zoet
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kip met port

Ingrediënten:
champignons, cognac, double cream(1), kip en port

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:

Eieren in gelei met port

Ingrediënten:
ei, gelatine, ham, huzarensalade, kippenbouillon, port en sperzieboon

Soort:
vlees / pate/terrine / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Ontbijt / bijgerecht uit Ingrediënten:

Vijgen-perenjam met port

Ingrediënten:
citroensap, gedroogde vijgen, geleisuiker, kaneelpoeder, peer en rode port

Soort:
chutney/pickle/jam/compote
Serveersuggestie Gevulde rode ui met met appel balsamico-portstroop

Lunch / bijgerecht / voorgerecht uit BioBudget:

Gevulde rode ui met met appel balsamico-portstroop

Ingrediënten:
appelstroop, balsamicoazijn, bloem, blue d'auvergne, boter, bulgur, ei, gedroogde porcini, groentebouillon, melk, peper, port, rode ui, walnoot, zongedroogde tomaat en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Rode wijnsaus

Ingrediënten:
boter, knoflook, port, rode wijn, runderbouillon, sjalot, slagroom en tijm

Soort:
sous-vide / sauzen