Terrine de légumes et de confit de foie de canard - Terrine van groenten en confit van eendenlever

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 106 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
voorgerecht
Soort:
gevogelte / orgaanvlees / paté/terrine

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Cuscussu moksci con polpette - Italiaanse couscous met gevulde gehaktballetjes

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Frittata met courgette, artisjok en asperge

delicious. magazine - 2010-10

Gemüseterrine mit Tomatenkompott und Oliven - Groenteterrine met tomatencompote en olijven

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Terrine de cailles - Terrine van kwartel in gelei

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg