Terrine de foie gras d'oie - Terrine van ganzenlever

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 96 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
voorgerecht
Soort:
gevogelte / orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Boeuf à la mode en gelée - Koud gesmoord rundvlees in aspic

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Klassieke garnalencocktail

Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Kruidige Kippen Levertjes Met Salade Van Gegrilde Paprika En Koriander

Serveersuggestie Kruidige Kippen Levertjes Met Salade Van Gegrilde Paprika En Koriander

Pamplemousse au crabe - Grapefruit met krab

Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw