Gelei met cognac

Zoek naar gelei met cognac in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gelei met cognac in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste gelei met cognac recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gelei met cognac:

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Crêpes gevuld met jam of gelei

Ingrediënten:
aardbeienjam, abrikozenjam, boter, cognac, crèpe, frambozenjam, kersenjam, kirsch, likeur, poedersuiker, rodebessengelei, sinaasappellikeur en verkruimelde bitterkoekjes

Keuken:
Frans
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / nagerecht uit De flair van eenvoud:

Luchtig gevulde chocoladetaart

Ingrediënten:
abrikozenjam, bittere chocolade, bloem, boter, cacaopoeder, cognac, ei, espressokoffie, poedersuiker, rum, tafelsuiker en whisky

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De kunst van het koken:

Tarte aux pommes - Appeltaart

Ingrediënten:
abrikozenglazuur, abrikozenjam, boter, calvados, citroenrasp, citroensap, cognac, crème fraîche, golden delicious, kaneel, pasteideegbodem, rum, sinaasappelrasp, slagroom, suiker en vanille-essence

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - Italiaanse patisserie

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Italiaanse patisserie:

Torte delizia - Hemelse taart

Ingrediënten:
abrikozenjam, banketbakkersroom, cake, donkere rum, eiwit, marsepein en suikersiroop

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Mousseline de saumon - Zalmmousse

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, cognac, droge witte wijn, gelatine, gelatinepoeder, lente-ui, madeira, nootmuskaat, peper, selderij, sjalot, slagroom, truffel, ui, visfond op basis van witte wijn, wortel, zalm, zalm uit blik en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Timbaal variaties

Ingrediënten:
aspergepunten, béarnaisesaus, bloem, boter, champignons, cognac, eidooier, ham, kalkoen, kip, kreeft, madeira, melk, peper, port, sauce aurore, sauce brune à lestragon, sauce madère, sauce périgeux, sint-jakobsschelpen, slagroom, spinazie, truffel, zalm, zout en zwezerik

Keuken:
Frans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Pommes calvados - Gevulde appels

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, abrikozenjam, appelafsnijsel, appelsaus, arrowroot, boter, broodkruim, calvados, cognac, eiwit, fruit, geklaarde boter, amandel, gestoofde appel, meringue, rum, suiker, verkruimelde bitterkoekjes en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Trifle met mincemeat en sinaasappel

Ingrediënten:
aardappels, appel, beslag, blanke amandelen, boter, citroenen, cognac, custardvla, dadels, dille, gans, gekonfijte sinaasappelschil, gerookte zalm, kaneel, water, kool, kweeperen, madera, pistachenoga, pudding, rodekool, room, sinaasappel, sinaasappels, suiker, taart, toast, vla en zalm

Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Lunch / avondmaal uit Raapsteeltje:

Bouillabaisse

Ingrediënten:
bleekselderij, cognac, dragon, droge witte wijn, eidooier, garnaal, garnaalschalen, kabeljauw, knoflook, krabschalen, kreeftenschalen, krukels, lamsoor, laurier, mosselen, olijfolie, oude kaas, rode mul, saffraan, schaaldierenfond, spaanse peper, stokbrood, tijm, tomaat in blik, ui, venkel, winterwortel en zalm

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / nagerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Kastanjes

Ingrediënten:
abrikozenjam, kastanjes, rozijnen, rum, slagroom, suiker, vanillesuiker en water

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / noten