Rösti van eekhoorntjesbrood

Zoek naar rösti van eekhoorntjesbrood in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met rösti van eekhoorntjesbrood in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste rösti van eekhoorntjesbrood recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient rösti van eekhoorntjesbrood:

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Krupnik - Paddestoelen met gerstsoep

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, gedroogd eekhoorntjesbrood, parelgerst, peper, raapjes, selderijblad, water, wortel, zout en zure room

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / voorgerecht uit De Smaakbijbel:

Wildepaddenstoelensoep

Ingrediënten:
aardappel, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillon, olijfolie, peper, ui, wilde paddestoelen en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Runderstoofpot met witte bonen

Ingrediënten:
aardappel, eekhoorntjesbrood, gedroogde boterbonen, grote witte bonen, knoflook, peper, runderborst, runderribstuk, shii-take, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Ferran Adrià - Een dag bij elBulli

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:

Aards

Ingrediënten:
aardappels, agaragar, arachideolie, ascorbinezuur, bietenscheuten, eekhoorntjesbrood, gelatine, melk, metil, pinda’s, rodekoolscheuten, slagroom, venusrijst, vloeibare stikstof, witte misopasta, wittetruffelolie, zoethout, zoethoutpasta, zomertruffel, zonnebloemolie, zout en zwart sesamzaad

Soort:
vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Vega moussaka

Ingrediënten:
aardappels, feta, gedroogd eekhoorntjesbrood, tomaat, aubergine, ei, halfvolle melk, kaneelstokje, nootmuskaat, olijfolie, rodewijnazijn, knoflook, uien en oregano

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gortenpap - krupnik

Ingrediënten:
aardappel, paddestoel, parelgort, soepgroenten, soepvlees, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Pools
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur