Pittige ketjapsaus

Zoek naar pittige ketjapsaus in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met pittige ketjapsaus in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste pittige ketjapsaus recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient pittige ketjapsaus:

Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Kipgehaktballetjes met knoflook

Ingrediënten:
ajam pangangsaus, bloem, bosui, boter, ei, gemberpoeder, havermout, kipgehakt, knoflook, koriander, paneermeel, peper, pindasaus, pittige ketjapsaus, sambal oelek en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Urap dengan tempé Mendoan - Salade met tempé Mendoan

Ingrediënten:
bananenblad, citroenblad, garnalenpasta, geelwortel, ketjapsaus, knoflook, kokosnoot, kousenband, krokante tempé, laoswortel, palmsuiker, peper, rawit, rode chilipepers, rode kool, salamblaadjes, sjalot, spitskool, taugé, waterspinazie, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Recept uit Het groot fondue boek:

Boerenfondue

Ingrediënten:
braadworst, brandewijn, bruin boerenbrood, calvados, knakworst, pittige kaas, sterke bouillon en stokbrood

Keuken:
Nederlands
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Kaasplateau

Ingrediënten:
brie, camembert, cheddar, danon, edammer, emmentaler, feta, gorgonzola, goudse kaas, gruyère, munster, pecorino, raclette, roquefort en stilton

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:

Wraps met artisjokken en spinazie

Ingrediënten:
artisjokharten, diepvriesspinazie, dille, pittige kaas, rode spaanse peper en sjalot

Keuken:
Mexicaans
Soort:
tortilla / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Mascha Lammes - Wereldbroodjes

Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:

Barros Luco

Ingrediënten:
belegen boerenkaas, broodjes, entrecotes, boter, komijnpoeder, pittige kaas, rode peper en zonnebloemolie

Keuken:
Chileens
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Versierde kaasblokjes 11

Ingrediënten:
appenzeller, edammer, emmentaler, gorgonzola, goudse kaas, groene ingelegde amandel, gruyerekaas, roquefort, smeerkaas en tilsiter

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Versierde kaasblokjes 1

Ingrediënten:
appenzeller, edammer, emmentaler, gorgonzola, goudse kaas, gruyerekaas, marasquinkers, roquefort, smeerkaas en tilsiter

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Versierde kaasblokjes 2

Ingrediënten:
appenzeller, cornichons, edammer, emmentaler, gorgonzola, goudse kaas, gruyerekaas, leverkaas, roquefort, smeerkaas en tilsiter

Keuken:
Duits