Chinese selderijblad

Zoek naar chinese selderijblad in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met chinese selderijblad in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste chinese selderijblad recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient chinese selderijblad:

Een recept uit  - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Mee goreng - Gebakken Indiase mie

Ingrediënten:
chinese selderijblad, garnalenpasta, gedroogde pepers, gele mie, groene peper, harde tahoe, kipfilet, kleine gepelde garnalen, knoflook, kool, korianderblad, lente-ui, lichte sojasaus, limoen, olie, rode peper, sjalot, spinazie, taugé en zout

Keuken:
Chinees / Maleisisch
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Remoulade Sauce

Ingrediënten:
bieslook, birds-eye chilipeper, citroensap, dijonmosterd, grove mosterd, hot sauce, knoflook, mayonaise, peterselie, selderij, selderijblad, worcestershiresaus, zoete hongaarse paprikapoeder en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Bami Goreng

Ingrediënten:
bamboescheuten, bosui, gedroogde chinese paddenstoelen, kippenbouillon, knoflook, margarine, mie, olie, peper, prei, selderij, selderijblaadjes, sojasaus, taugé, varkensfricandeau, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
noedels
Een recept uit M. Hofwijk, K. Vaneker en Pieter Ouddeken - Mavis kookt

Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:

Peprewatra met cassavebrood - Peperwater

Ingrediënten:
ajumapeper, azijn, cassavebrood, groentebouillontablet, kruidnagels, kwikwi, laurierbladeren, pimentkorrels en selderij

Keuken:
Surinaams
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:

Saucijzenbroodjes

Ingrediënten:
beschuitkruim, bloem, ei, ketjap manis, melk, nasikruiden, roomboterbladerdeeg, rundergehakt, sambal en selderijblad

Keuken:
Nederlands
Soort:
quiche / rundvlees