Oude ciabatta

Zoek naar oude ciabatta in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met oude ciabatta in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste oude ciabatta recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient oude ciabatta:

Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / hoofdgerecht uit Italië:

Pappa al pomodoro - Toscaanse dikke tomatensoep

Ingrediënten:
basilicum, cayennepeper, extra vergine olijfolie, groenteboullonblokje, knoflook, oude ciabatta, oud stokbrood, paddenstoelenbouillonblokje, prei, suiker, tomaten uit blik en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Picknick / lunch uit Italië:

Panzanella - Toscaanse broodsalade

Ingrediënten:
basilicum, kappertjes, knoflook, komkommer, olijfolie, oude ciabatta, rode ui, tomaten, wijnazijn en witte ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit Denise & Nick

Recept van 88 Food:

Kaasplank Deluxe

Ingrediënten:
belegen geitenkaas, ciabatta, citroensap, kastanjechampignons, knoflooktenen, oude kaas, peer, rauwe ham, rode druiven, roomboter, verse tijm, verse vijgen, walnoten en zwarte peper

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Bespaar met Jamie:

De beste bloemkool & broccoli met kaas

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, boter, brocolli, ciabatta, geschaafde amandelen, halfvolle melk, knoflook, olijfolie, oude cheddar, oude goudse kaas en tijm

Soort:
vegetarisch / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Picos, ansjovis en jamón (montadito)

Ingrediënten:
blauwe kaas, ciabatta, extra vergine olijfolie, gezouten ansjovisfilet, jamon iberico, knoflook, moritobroodje, picos de europa-kaas en roquefort

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / brood en broodgerecht / vis
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Crostini verdura

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bosui, ciabatta, olijfolie, rucola, trostomaat en verse geitenkaas

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / brood en broodgerecht
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Lunch uit Koken met Sylvia Witteman:

Boletenboterham

Ingrediënten:
balsamicoazijn, ciabatta, citroen, eekhoorntjesbrood, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta en rucola

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Kaasfondue

Ingrediënten:
ciabatta, droge witte wijn, ei, gruyère, kirsch, knoflook, maïzena, nootmuskaat en vacherin mont d'or

Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

Eigenwijze Geit enbrij

Ingrediënten:
bosje basilicum, ciabatta, courgettes, geroosterd stokbrood, groentebouillon, harde geitenkaas, honing, olijfolie, pecorino, ui en witte wijn