Gedroogde eiermie

Gedroogde eiermie wordt beschouwd als eiermie.

Zoek naar gedroogde eiermie in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gedroogde eiermie in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste gedroogde eiermie recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gedroogde eiermie:

Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Dan dan mian - Kruidige sichuan noedels

Ingrediënten:
arachideolie, chilipeperolie, chinese eiermie, donkere sojasaus, gedroogde eiermie, gember, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, pindakaas, roze peperkorrels, sesampasta, tahin, varkensgehakt en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
noedels
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:

Voetzoekers

Ingrediënten:
eiermie, gamba, rode currypasta, thaise vissaus en wontonvel

Keuken:
Thais
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken noedelkoek

Ingrediënten:
eiermie, lente ui, neutrale olie, noedels, pasta, sesamolie en sojasaus

Keuken:
Chinees
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Chinese eiermie in sojabouillon

Ingrediënten:
cayennepeper, chilivlokken, eiermie, ketchup, lente ui, pinda, sojasaus, spaanse peper en tofu

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Lunch / avondmaal uit Hoe te eten:

Noedelsalade met zeewier

Ingrediënten:
arame, dashi, eiermie, japanse mie, japanse sojasaus, lente-ui, mirin, rijstazijn, sake, sesamolie, sobanoedels, suiker en wakame

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Krokantgebakken noedelsoep

Ingrediënten:
eiermie, groentebouillon, lente ui, neutrale olie, noedels, pasta, pepita's, sesamolie, sesamzaad, sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:

Japanse runderreepjes met sesam en mie

Ingrediënten:
arachideolie, bosui, eiermie, japanse rijstwijn, japanse sojasaus, medium sherry, mierikswortel, rosbief, sesamolie, sesamzaad, wasabi en zonnebloemolie

Keuken:
Japans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:

Mie met curry uit het zuiden

Ingrediënten:
chinese kool, citroengras, eiermie, kaffir-limoenblaadjes, kipfilet, kokosmelk, limoen, magic paste, sojasaus, spinazie, thaise rode currypasta, varkenshaas, verse koriander en waterkers

Keuken:
Thais
Soort:
curry / pasta/noodles
Een recept uit Marijke Sterk, Mieke van Laarhoven en Tal Maes - AH wereldkeukens  China

Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:

Wontonsoep

Ingrediënten:
bosui, droge sherry, eiermie, filodeeg, gembersiroop, kipfilet, kippenbouillon, lichte sojasaus, oestersaus, sesamolie, spinazie en tijgergarnalen

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:

Japanse noedelsoep

Ingrediënten:
eiermie, garnalen, japanse sojasaus, medium dry sherry, peper, prei, rijstwijn, shiitake, tahoe, udon noodles, verse bieslook, visfond en zout

Keuken:
Japans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / pasta/noodles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Zeegroente en noedels uit de wok

Ingrediënten:
alaria, arame, bleekselderij, bouillon, donkere sesamolie, druivenpitolie, dulse, eiermie, gember, hijiki, knoflook, kombu, lente-ui, maïsolie, mie, sojasaus, spaghetti, ui en wakame

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Noedelsoep met biefstuk en paksoi

Ingrediënten:
champignons, chilivlokken, eieren, eiermie, gember, groentebouillon, paksoi, radijsjes, sambal, sesamolie, sperziebonen, wortel en zoete sojasaus